To je to što me zanima!

Agrokor: Nećemo komentirati razne zaključke i vizije o tvrtki

Hrvatska vlada i skupina kreditora visoko zadužene hrvatske prehrambene i maloprodajne grupe Agrokor namjeravaju ovog tjedna potpisati sporazum o mirovanju obveza, rekao je Jurij Solovjev
Vidi originalni članak

Agrokor će uskoro izići s objavom koja će biti vezana uz sve relevantne činjenice, trenutno stanje i buduće korake kompanije. Ne bismo komentirali razne zaključke i vizije o budućnosti Agrokora, objavili su u srijedu iz te kompanije.  

Podsjetimo, kreditna agencija Moody's u srijedu je snizila kreditni rejting Agrokora s B3 na Caa1, s negativnim izgledima, javljeno je na njihovim službenim stranicama.

Prije toga je, podsjetimo, novinarima prvi zamjenik izvršnog direktora ruske banke VTB Jurij Solovjev rekao kako su Agrokorova financijska izvješća upitna. 

Hrvatska vlada i skupina kreditora visoko zadužene hrvatske prehrambene i maloprodajne grupe Agrokor namjeravaju ovog tjedna potpisati sporazum o mirovanju obveza, rekao je Jurij Solovjev.

- Razdoblje mirovanja (standstill) bit će u početku relativno kratko... trajat će tjedan ili mjesec dana, ne godinu... Moguće su promjene u dioničarskoj strukturi (nakon restrukturiranja duga) - kazao je Solovjev, dodajući da je VTB u Agrokoru izložen s oko 300 milijuna eura - naglasio je Jurij Solovjev. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • BozidarDolenec 30.03.2017.

    Sve su to HDZ spletke i namještaljke ,nakraju svi zadovoljni samo će radnici ostati kratkih rukava .

  • domba56 30.03.2017.

    Oprali ste pare sad će vam rusi dat vatr al neka i treba neko kad već ova država nece

  • led50 30.03.2017.

    Gdje su sada šatoraši da zaštite državu? ili ćete šutiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare