To je to što me zanima!

Ahmetović o Plenkoviću: 'Vidim da je nervozan i da se znoji. Čak mi ga je bilo i žao'

Saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović izrazila je svoje nezadovoljstvo aktualcem u srijedu jer, kako kaže, nije ponuđen niti jedan odgovor
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović izrazila je svoje nezadovoljstvo aktualcem u srijedu jer, kako kaže, nije ponuđen niti jedan odgovor.

- Žalosno je da smo mi danas koji smo bili prisutni u sabornici, potrošili dnevnicu koja otprilike iznosi oko 55 tisuća kuna. Potrošili smo taj novac na igrokaz gdje je premijer čitao velike zasluge HDZ-ove Vlade. Nije imao nikakvu namjeru odgovoriti na pitanja, a čuli smo i salvu uvreda na račun zastupnika i zastupnika, kao i crtanje mete na čelu zastupnice koja se usudila imati različito mišljenje od onoga što je premijer odlučio da bi svi trebali imati - istaknula je Ahmetović za N1.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Plenković se od Ine brani novom mantrom: On uopće ne bi bio prodao Inu. Kakva je to izjava?

- Čak mi ga je u jednom trenutku bilo i žao. Vidim da je nervozan i da se znoji. U jednom trenutku je i izašao iz sabornice. Obruč se steže, a svi putevi ne vode u Rim, već na vrata Andreju Plenkoviću - dodaje.

Osim rasprave na aktualnom prijepodnevu u Saboru osvrnula se i na problem s korupcijom za koji krivi HDZ.

POKREĆU RAZGOVORE S MOL-OM Iznad Knina letjeli misteriozni dronovi, Plenković kaže: Možda su krijumčari, ili neka država

- Andrej Plenković nadmašio je sam sebe pa iz mandata u mandat imenovao je sve veće velikane u resor gospodarstva. To je i resor u okviru najvećih pljački. Možemo vidjeti da se isključivo u režiji HDZ-a događa korupcija koja jede 60 milijardi kuna godišnje. To je novac koji bi mogao osigurati dvostruko veće mirovine hrvatskim građanima - zaključila je Ahmetović .

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • NenadZG 29.09.2022.

    Siguran sam da aktualni sat treba ukinuti, jer je besmislen. Treba uvesti postavljanje pitanja, na koja odgovaraju Ministri i ista objaviti na stranicama Sabora.

  • Aron333 29.09.2022.

    Uvijek biti tako bijesna, neprocjenjivo

  • pospant 28.09.2022.

    Ti i Grbin se nemate sta znojiti jer Grbin dobiva naknadu za odvojen zivot jer covjek koliko obaveza ima nezna ni sam gdje zivi, njegova zena ima diplomu iz Kragujevca i normalno svi su na dobro placenim pozicijama i nemate ogovornosti osim sjediti u saboru....

Komentiraj...
Vidi sve komentare