To je to što me zanima!

'Ajde sidi, budalo' rekao je HDZ-ovac - Niko Rebić?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Videouradak u kojem netko od HDZ-ovaca govori oporbenjaku "Ajde, budalo, sidi" dobio je ispravak jer glas koji to govori ipak ne pripada Luki Bebiću
Vidi originalni članak

Franjo111 se ispričao Luki Bebiću što ga je "optužio" da je uvrijedio oporbenog zastupnika Zorana Vinkovića (SDP). Dok je Vinković upozoravao predsjednika Sabora Bebića kako bi trebao kazniti zastupnike iz vlastitih redova, netko se iz zadnjeg reda uvredama obrušio na Vinkovića, gradonačelnika Đakova.
Krivac je otkriven na snimci gdje se točno vidi kako zastupnik HDZ-a u mikrofon govori "Ajde, budalo, sidi".  Najvjerojatnije je riječ o zastupniku HDZ-a Niki Rebiću (55) iz Podsoje kraj Vrlike. Po zanimanju je časnik stroja, a ima završenu srednju Pomorsku školu u Splitu. U Saboru je od 2003. i nije previše poznat široj javnosti, iako se u prošlom sazivu "proslavio" izjavama da bi "Istrijani morali služiti vojni rok šest mjeseci dulje" - radi nedostatka hrvatstva. Zbog te izjave se poslije pismeno ispričao. U Sabor je ušao iz IX. izborne jedinice, a bio je i gradonačelnik Vrlike.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • zelenožuti 19.01.2008.

    lik je katastrofa

  • Tinami 17.01.2008.

    S E LJ A Č I N A ! ! !

  • mhrm 17.01.2008.

    Ma nisu samo HDZovci gamad!Sjetite se samo Kovačevića i njegove izjave o madracu i mudracu!Zato dajte se bar složite da su uglavnom svi u Saboru idioti(čast izuzecima kojih je jako malo)!Ajde onda komentirajte neodgojenost ovog čovjeka i njegovo nepoznavanje kulture,a ne pripadnost nekoj stranci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare