To je to što me zanima!

Akcija CA: Dvije povratne karte za let u Hrvatskoj od 800 kuna

Dvije povratne karte za letove unutar Hrvatske možete kupiti već po cijeni od 800 kuna. Riječ je o akciji Croatia Airlinesa. Karte se mogu iskoristiti do 24. 3. 2012.
Vidi originalni članak

Croatia Airlines nudi svojim putnicima mogućnost da za redovite domaće letove iz Zagreba u Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu, kao i iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Zagreb povratne karte kupe po cijeni već od 800 kuna. Ova akcija se odnosi na letove subotom i nedjeljom, a uvjet je da dvoje ljudi putuje zajedno u oba smjera. Broj raspoloživih sjedala po navedenoj je cijeni ograničen, a karte se mogu iskoristiti do 24. ožujka 2012. godine.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • BlackRaven 06.10.2011.

    Ili ak si frajer onda nazoveš šarinića juniora pa se tankaš u vladinom avionu u shopping u London. Al za to se moraš zvat DrIvo-. jel trebaš i bojice da ti donesem uz slikicu?

  • BlackRaven 06.10.2011.

    ofco od beloama, ako si pilot naseliš se na treći sic u pilotskoj kabini badave. Kad ti se mora crtat...Dovoljno je samo znat ili dessu ili pilota ili kopilota i niko te niš ne pita..

  • PapaŠtrumpf 03.10.2011.

    Pa recimo Zg-St skoro prije dođeš autom nego avionom, do luke, pola sata prije leta, 35min leta, zaustavljanje, prtljaga....i po cijeni sličnoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare