To je to što me zanima!

Akcija u Splitu: Uskok i policija uhitili više ljudi s narko scene

Jutros su naši djelatnici na nekoliko adresa u gradu Splitu na kriminalističku obradu priveli više osoba zbog sumnji u radnje iz područja organiziranog kriminala, potvrdili su nam iz policije akciju
Vidi originalni članak

Splitska policija je u koordinaciji s Uskokom uhitila više osoba osumnjičenih za organizirani kriminal, a prema neslužbenim podacima radi se o pripadnicima narko scene od ranije poznatima u policijskim krugovima.

Splitska policija potvrdila je u četvrtak da je uhićeno više osoba te da je u tijeku kriminalističko istraživanje u koordinaciji s Uskokom nakon čega će moći iznijeti više informacija.

Ozbiljni igrači

- Jutros su naši djelatnici na nekoliko adresa u gradu Splitu na kriminalističku obradu priveli više osoba zbog sumnji u radnje iz područja organiziranog kriminala - potvrdili su nam iz policije akciju.

Uhićene osobe se prema neslužbenim podacima tereti da su u nazad godinu dana u sastavu zločinačkog udruženja počinili kaznena djela uzrokovana međusobnim sukobima unutar kriminalnih skupina na splitskom području.

PRONAŠLI I HEROIN U Zagrebu i Splitu zaplijenili više od 500 grama amfetamina

Pripadnici narko miljea navodno su ozbiljni igrači koji su se organizirali unutar svoje skupine kako bi ratovali s drugom skupinom radi preuzimanja kontrole nad poslovanjem u narkobiznisu.

Pritom su pripadnicima suprotnih klanova palili kafiće, dovodeći u opasnost živote i imovinu.

Pretrage stanova

Među uhićenima je po pisanju Jutarnjeg lista Dean Majstorović zvan Điđi, poznat i po tome što je preživio dva atentata, ali i zbog preprodaje 17 kilograma marihuane zbog čega je odslužio zatvorsku kaznu. Terete ga navodno da je bio šef zločinačke skupine koja se bavila paljevinama lokala. Uz njega u srijedu ujutro su privedeni Ivan Šunjić i Luka Buzdovačić zvani Sken koji je poznat po pucnjavi ispred popularnog kafića “Krom” kada su on i Željko Rajić, šef zločinačke udruge koji je trenutno u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama ranili tri osobe.

Pretrage stanova, pišu mediji odvijale su se na više lokacija u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 21.05.2020.

    Kad sam bio mali znao sam svoj pravac znao sam da nikad necu biti policajac

  • 21.05.2020.

    Ima jedna pjesmica zove se Mafija u plavom , šta reći i koju poruku poslati? Zaključite sami i samo da vas pozdravim.

  • SAIBABA 21.05.2020.

    Tko je iz politike ukljucen , tko ji je do sada stitio gdije su ostali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare