To je to što me zanima!

Akcija za Martinje u Zadru: Amerikanka imala 3,6 promila

Iste noći tri sata ranije u Gornjem Karinu, policajci iz Obrovca zatekli su 51-godišnjeg vozača, koji je vozio Golf zadarskih registracija pod utjecajem alkohola od 2,6 promila
Vidi originalni članak

Policija je tijekom akcije "Dani Martinja 2018" troje pijanih vozača na zadarskom području pospremila iza rešetaka. Do otriježnjena.  

Najviše je popila Amerikanka (39) koju su policajci zaustavili u Ulici Hrvoja Ćustića u Zadru u noći na ponedjeljak oko 23 sata. Vozila je Citroen varaždinskih registracija, a bila je pod utjecajem alkohola od 3,6 promila.

Iste noći tri sata ranije u Gornjem Karinu, policajci iz Obrovca zatekli su 51-godišnjeg vozača, koji je vozio Golf zadarskih registracija pod utjecajem alkohola od 2,6 promila, a odmah nakon njega, u Ulici Matije Gupca u Zadru policajci su zaustavili 35-godišnjeg vozača, koji je vozio Audi požeških registracija s oko dva promila alkohola u krvi. 

- Svo troje alkoholiziranih vozača su isključeni iz prometa te su zadržani u prostorijama policije do otrežnjenja, a protiv njih se podnose optužni prijedlozi zbog vožnje pod utjecajem alkohola - kaže Elis Žodan, policijski glasnogovornik u Zadru. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nori 🖖 12.11.2018.

    Krvi u alkoholu !?

  • Maddog 12.11.2018.

    koliko promila toliko zatvora,,odmah ,,,i sve 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare