To je to što me zanima!

Ako ih vidite, zovite 192! Ženu u Zagrebu gurnuli na tračnice, tramvaj ju je vukao tri metra

Muškarci su stari između 25 i 30 godina, visoki su između 180 i 190 centimetara. Sa ženom su se sukobili na Trgu kralja Petra Krešimira IV. 28. veljače. Policija moli građane da se jave ako ih prepoznaju
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija moli građane za pomoć. Ako ste vidjeli muškarce s fotografije, odmah nazovite 192.

Policija sumnjiči da su se 28. veljače ove godine na Trgu kralja Petra Krešimira IV. sukobili s 44-godišnjakinjom.

Jedan od njih ženu je gurnuo na tračnice. Udarila je u bočnu stranu tramvaja koju ju je vukao još tri metra. 

- Prvi muškarac kojeg tražimo star je između 25 i 30 godina, visok između 180 i 190 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan. Imao je crnu jaknu, plavu majicu i bijele hlače. Nosio je svijetle tenisice i crnu torbu s natpisom.

- Drugi muškarac je također star između 25 i 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u  bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače, nosio tamne tenisice dok je na glavi imao plavu šilt kapu.

POLICIJA MOLI GRAĐANE Ako prepoznate ljude na ovim fotkama, odmah zovite policiju

- Ako  građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr", objavila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • javno_ime 16.03.2021.

    a kako je gospodja???

  • Saint Michael 16.03.2021.

    Pičke!

  • velma 16.03.2021.

    Kad čekaš na semaforu ,uvijek pomislim da neki bolesnik ti to može napravit ili na pokretnim stepenicama,zato je dobro pripazit, koga imaš blizu...desilo se u Njemačkoj isto, od ,migranata..

Komentiraj...
Vidi sve komentare