To je to što me zanima!

'Ako Miroslava Radića neće Haag, hoće Hrvatska'

Premijer Sanader zatražio je hitno procesuiranje Radića u odsutnosti dok je Stjepan Mesić izrazio žaljenje zbog nepodnošenja žalbe na presudu
Vidi originalni članak

Naime, tužiteljstvo u Haagu nije podnijelo žalbu na oslobađajuću presudu Miroslavu Radiću koji je bio osumnjičen za zločin na Ovčari tijekom rata 1991. godine u Vukovaru, prenosi HRT.
Predsjednik Mesić naglasio je da nije isključena mogućnost da hrvatsko pravosuđe pokrene postupak protiv vojnog vrha JNA. Ministrica pravosuđa Ana Lovrin već je izdala nalog za raspisivanje međunarodne tjeralice za Miroslavom Radićem.
Bivši kapetan JNA prošlog mjeseca oslobođen je svih optužbi jer mu nisu mogli ništa dokazati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kokyca 31.10.2007.

    ma to su sve velike politićke igre..... pa zašto nitko od ove ali i prošle vlade nije zatražio rstnu odštetu od srbije..... bitno da se srbima grade kuće novcem koji je uzet od hrvatskih građana, dok se sami hrvati moraju snalaziti kako znadu i umiju da prežive.... ljiepa je ova država hrvatska ali samo za politićare i one koji su id rata imali koristi....... dok ih za ostali puk baš brige tjekom godine, samo kad dođu izbori onda se obećaje šakom i kapom, a kad prođu izbori svi se prave blesavi.......

  • diki 31.10.2007.

    Sada mu Sanader može staviti soli na rep, glavno da mu poklić \" Ako neće Haag, onda će Hrvatska \" bude glavni izborni adut, a jadan narod treba pasti na lažna obećanja. Pa nije Radić lud da dođe na ljetovanje u Hrvatsku ili pak da se voza van Srbije pa da Interplol ćopi. Ali ovdje je neko lud.

  • sinke 31.10.2007.

    Vidi se uspjeh našeg riječitog premijera i njegovog govora u UN-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare