To je to što me zanima!

''Ako osnujem stranku, idem u koaliciju s hrvatskim narodom''

U HDZ-u nema niti 'D' od demokracije, jer tamo elite postoje radi sebe, ne radi članstva, a još manje zbog hrvatskog naroda, rekao je Milan Kujundžić
Vidi originalni članak

Gost Dnevnika 3 HTV-a bio je bivši član HDZ-a Milan Kujundžić čiji je izlazak iz stranke nakon 20 godina članstva iznenadio mnoge. Na pitanje osniva li novu stranku, Kujundžić nije izravno odgovorio već je rekao kako stanje u Hrvatskoj, koje je loše u svakom smislu, zahtjeva promjenu na političkoj sceni. 

- Istina je samo jedna. Predsjedništvo je preko Gradskog odbora pokrenulo postupak mojeg izbacivanja iz stranke, a ogranak na Malešnici je odbio. No, odluku o izlasku sam donio prije, ovo je bio samo 'triger'. U  HDZ-u nema ni 'D' od demokracije, tamo elite postoje radi sebe, ne radi članstva, a još manje zbog hrvatskog naroda - rekao je. 

Na pitanje hoće li iz HDZ-a povući neke ljude, nakon što je Jadranka Kosor rekla kako će s njime razgovarati, Kujundžić je kazao kako je trenutačno najveći problem grozna situacija u Hrvatskoj. 

- Ja ću napraviti koaliciju s hrvatskim narodom i s najboljim što Hrvatska ima, ako budem osnovao stranku.  Nisam isključiva osoba, ja sam tolerantna osoba i vrata su otvorena svima koji su sposobni za rad u određenim segmentima - zaključio je.  

 
Idi na 24sata

Komentari 81

  • petar ll 13.06.2013.

    ma nova stranka ja koij k....ac kad si se naviko na da zivis na grbaci naroda za drugo nista niste ni sposobni.

  • DelPiero10_1 13.06.2013.

    Nek osnuje kao u Bosni drugi HDZ.. Kao što je tamo HDZ BiH i HDZ 1990. Eto nek on osnuje HDZ 1990. u Hrvatskoj, stranku koja kreće ispočetka, stranku očišćwnu od korumpiranih i lopova i ja mu želim svu sreću.. Ali ne da s lopovima iz starog HDZ-a koalira ili da bude njihov pijun.. Nek radi na dobrobit naroda, ne na dobrobit stranaka.. Inače Milan Kujundžić je jedan od rijetkih HDZ-ovaca koji mi se sviđa, navijao sam da on postane predsjednik stranke no znalo se unaprijed da će to postati špija Karamarko...

  • mariocalabrese 13.06.2013.

    Gospodine ne kenjajte svi idete u neku koaliciju sa Hrvatskim narodom bolje da ste rekli Hrvatskim gradjanima bili bi iskreniji. Nego manje vise svi ste ista govna spominjete samo Hrvatskui Hrvatski narod Domoljublje to je samo podilazenje primitivcima da dobijete glasove i vlast: Tako je pocetkom zborio adeze i krivousti i vidjeli smo gdje smo dogurali poslije tih """Domoljubnih""" preseravanja???

Komentiraj...
Vidi sve komentare