To je to što me zanima!

'Ako osvježivači nisu u skladu s deklaracijom povući ćemo ih'

Ministar Varga je između ostalog kazao da stanje u KBC-u Split nije alarmantno po pitanju manjka anesteziologa. Rekao je kako u toj bolnici sve funkcionira normalno
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Siniša Varga komentirao je navode da u KBC-u Split nedostaje specijalista anesteziologa pa onda taj posao odrađuju specijalizanti.

- KBC Split nema nikakvih problema sa službom anesteziologa. Ima primjeren broj anesteziologa na broj anestezioloških aparata i u konačnici ima duplo više specijalista nego specijalizanata, a specijalizanti moraju raditi samostalno jer drugačije ne mogu naučiti raditi taj posao - odgovorio je ministar.

24sata

Na pitanje hoće li se povući iz prodaje sporni osvježivači zraka koje mladi koriste kao drogu, Varga je odgovorio da su u tijeku laboratorijske analize.

- Čim se utvrdi da deklaracija nije u skladu s kemikalijama koje se u njima nalaze, onda će biti povučeni s tržišta. Ali ako se radi o osvježivačima zraka koji su sukladni deklaraciji, onda nema osnove za povlačenje s tržišta - pojasnio je Varga.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Sir Crocodile 12.03.2015.

    Daj više legaliziraj travu...nebi bilo mrthih a i lakše bi mi bilo tebe i ekipu iz sabora podnjeti

  • blade12 12.03.2015.

    citam i nevjerujem...pa tko bi normalan dao 100 kn za vrecicu osvjezivaca da osvjezi prostor koji uz to sve jos i smrdi??? zna se za sta se to koristi i sta mladi puse...bolje da ste travu legalizirali nego ove "osvjezivace" kao sto ih nazivate a varga je garant gruvo osvjezivac pa mu se svidio

  • Coprnica Agram 12.03.2015.

    mene vise zanima ovo sa ev. manjkom anesteziologa. jer cim to ovaj spominje nesto tu ne stima

Komentiraj...
Vidi sve komentare