To je to što me zanima!

Ako proradi Vanđelićev sustav i pobijedi Tomašević, nema više zlatnih zahoda iz Bandićeve ere

Čini se da će Vanđelić prije uspostaviti sustav onemogućavanja muljaža nego obnovu zgrada. Je li to bio razlog što nije postao HDZ-ov nestranački kandidat za gradonačelnika Zagreba, kako se pričalo?
Vidi originalni članak

Damir Vanđelić kani uvesti nove poslovne običaje. Umjesto načela “Reci, kaj bi ti štel”, direktor Fonda za obnovu Zagreba namjerava sve poslove vezane za obnovu - natječaje, iznose, izvođače itd. - staviti na internet i time učiniti dostupnima svima koji ih žele vidjeti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 140

  • rubiroza_1 11.04.2021.

    Ajmo Tomašević,rastepi bagru.Iz moje hiže 4 glasa.Nemoj razočarat,kužiš kaj ne?

  • kukutre 11.04.2021.

    Ndam se pobjedi Tomasevica!! Neka ZG napokon pocme disati

  • intellectus 11.04.2021.

    Apsolutno sam za promjene, ali ne za BILO KAKVE, želim samo skrenuti pažnju na primjerice Živi Zid i puno njih drugih, za eksperimente nije vrijeme, Zagreb treba odmah pravo, dobro rješenje, odgovornost je na biračima! Koliko je zrelo biračko tijelo, koliko podliježe utjecaju medija i fake propagande. Dosada je biračko tijelo bilo katastrofa, a da je preko noći postalo puno bolje, ja ne vjerujem, skoro sam spreman ustvrditi, Zagreb SRLJA u drugu katastrofu. Osobno nikada ne bih moj glas dao Tomaševiću, jer ga doživljavam kao šarlatana. Moram vas razočarati, ali ne mogu vam dati nikakav razuman prijedlog, jednostavno NE ZNAM. No, po meni, je najmanji rizik naći jednog poštenog mladog pravnika, arhitektu ili ekonomistu, BEZ partijskih odlika! Rizik jest, ali NAJMANJI, on neće imati „mašineriju“ iza sebe, biti će SAM i sa puno elana krenuti neuhodanom stazom! Pazite se šarlatana!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare