To je to što me zanima!

"Ako sam cirkusant, najskuplje sam plaćeni cirkusant u RH"

Ivan Pernar pojasnio je u emisiji Pressing zašto napušta televizijska studija i komentirao kritike da je cirkusant hrvatske političke scene
Vidi originalni članak

Gostujući u emisiji Pressing Ivan Pernar komentirao je kritike da je cirkusant hrvatske političke scene: "Ako sam cirkusant, onda sam najskuplje plaćeni cirkusant u Hrvatskoj jer primam oko 1.900 eura mjesečno i imam saborsku govornicu. Jedan dobar cirkusant", prenosi N1.

- Prvi put je bio gost naporan u studiju i nije mi se dalo tamo nadmudrivati. Druga dva puta su voditelji bili naporni. Htio sam svojim ponašanjem uspostaviti jedan standard. Kada kažem voditelju da me pusti da priča, onda neka me pusti da pričam, a ne da me maltretira tamo. Na studiju novinarstva uče studente da su ljudi koje oni intervjuiraju njihovi pijuni. Suprotstavio sam se takvom načinu komunikacije - odgovorio je na pitanje zašto je nekoliko puta napustio TV intervjue.

Na pitanje je li riječ o performansu kada napušta televizijska gostovanja, rekao je: "Emisija postoji radi gosta, ne radi voditelja. I onda Aleksandar Stanković kaže ovdje će se pričati o čemu ja hoću. Onda ja kažem u sebi imaš 60 minuta i onda ti pričaj sam sa sebom. Ako me zovete, onda mi dozvolite da kažem ono što želim reći. Ako ne, neću sudjelovati u toj farsi i cirkusu".

Idi na 24sata

Komentari 216

  • istraživač40 06.12.2016.

    lako za "cirkusante",puno veći su problem lutke na koncu

  • Judita👥 06.12.2016.

    lik je nezreo

  • cudak 1 06.12.2016.

    mali je pametan i izruguje se saboru a možete ga zvati cirkusantom jer i je u cirkusu

Komentiraj...
Vidi sve komentare