To je to što me zanima!

'Ako vi ne možete, pustite da hrabriji preuzmu odgovornost'

Josip Bilaver (HDZ) putem svog Facebooka poručio je da pojedinci koji nisu u stanju preuzeti odgovornost trebaju biti iskreni prema sebi te dopustiti hrabrijima od njih da rade
Vidi originalni članak

Predsjednik mladeži HDZ-a Josip Bilaver putem svog Facebooka poručio je da pojedinci koji nisu u stanju preuzeti odgovornost trebaju biti iskreni prema sebi te dopustiti hrabrijima od njih da rade. Uz svoj status stavio je fotografiju zagrebačkih mostova, aludirajući time na svoje koalicijske partnere - Most.

"Odgovornost definiramo kao savjesno, ispravno obavljanje. Posebnu odgovornost ima onaj tko vodi državu jer o njegovim, njihovim odlukama ovise i sudbine pojedinaca, poduzeća, ali i vjerodostojnost institucija s kojim se upravlja. Ponekad odgovornost podrazumijeva i donošenje teških odluka koje se ne trebaju svima svidjeti, koje mogu značiti i pad rejtinga ali narod upravo zbog toga bira svoje predstavnike koji moraju imati mudrosti ali i hrabrosti donositi odluke. Nemogućnost donošenja odluka dovodi do blokade, nefunkcioniranja, stagniranja pa i pada sustava. Ako pojedinac ili pojedinci nisu u stanju preuzeti odgovornost onda bi barem trebali biti iskreni prema sebi i drugima te dopustiti onima koji su hrabriji, koji znaju i mogu da rade - to znači ODGOVORNOST", napisao je Bilaver.

 

 
Idi na 24sata

Komentari 131

  • Ana H 04.03.2016.

    Bravo Josipe!!!

  • Ana H 04.03.2016.

    Mladež ove zemlje najbolje je osjetila stanje u kojem se nalazimo i s potpunim pravom proziva nesposobne..bravo g. Bilaver!!!

  • Corleone Michael 04.03.2016.

    HDZ još drži red, a što bi tek bilo da su se našli Zoka i Petrov... Ne bi nam bilo spasa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare