To je to što me zanima!

Ako znate tko je muškarac na fotografijama, nazovite 192...

PU zagrebačka objavila je fotografije muškarca koji bi mogao imati saznanja o krađi u kafiću u Zagrebu, u Ulici kneza Višeslava, 18. studenog prošle godine. Ukolikoga prepoznajete, nazovite policiju...
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 18. studenoga 2019. godine između 13.35 i 13.40 sati u Zagrebu u Ulici kneza Višeslava, nepoznati je počinitelj u ugostiteljskom objektu počinio kazneno djelo „Krađa“, objavila je PU zagrebačka u priopćenju.
 
Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.
 
Nepoznati je muškarac starosti oko 50 godina, visine oko 175 cm, ćelav te je bio odjeven u žutu jaknu, crnu košulju, plave traperice i bijele tenisice.
  
Ukoliko imate korisne informacije o čovjeku s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr .

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 23.01.2020.

    Koliko je gemista ukrao ???

  • DonQuijot 23.01.2020.

    Čovjek uzeo bocu pive da ju putem lagano cuga a ovi odmah objavili fotografije. A jesu objavili fotografije lika koji mi je 15.11 'posudio' bicikl ispred vrata stana na neodređeno vrijeme? Bicikl vrijedan 7000 kn sa popustom,niti traga,niti glasa a niti ikakve objave. Sve lijepo na policiji prijavljeno ali ništa od toga. Mislim da je zaboravio gdje je posudio bicikl.

  • tratuljonac 23.01.2020.

    ovaj ministrira svaku drugu subotu u Poganoj Vlaki

Komentiraj...
Vidi sve komentare