To je to što me zanima!

Ubio se bombom dok je kraj njega u krevetu bila žena (47)

Preživjela: Joso Novačić (56) iz Trnovačkog Novomsela poginuo je. Njegova supruga (47) teško je ozlijeđena. Nalazi se u bolnici i zasad je izvan životne opasnosti...
Vidi originalni članak

U subotu oko 4.40 sati stanovnike ličkog Trnovačkog Novomsela nedaleko od Gospića probudila je snažna eksplozija. Njihov susjed Joso Novačić ležeći u bračnom krevetu u svojoj obiteljskoj kući aktivirao je ručnu bombu. Agencija VLM javila je da je legao na bombu i nakon aktivacije na mjestu poginuo. Njegova supruga F. N. teško je ozlijeđena. Smjestili su je na Odjel intezivne njege u Općoj bolnici Gospić i zasad je izvan životne opasnosti.

- Bili su povučena, vrlo zatvorena obitelj. Živimo u istom selu preko 25 godina, ali ti ljudi nikada nisu bili kod nas, niti mi kod njih. Znam samo da su bili vrlo vrijedni i da nikada nitko s njima nije imao problema. Imaju dvojicu sinova koji se još nisu poženili, i svarno ne znam što bi mogao biti povod ovome. 

Priča se da su upali u neke dugove, ali nitko to točno ne zna upravo zato što su bili tako otuđeni od ostalih , ispričala je za Jutarnji list susjeda Jurković. Policija je tijekom očevida iz kuće Novačića, zaposlenika gospićkog komunalnog poduzeća Usluge , iznijela nekoliko pušaka. Nakon što provedu istragu znat će se je li očaj oko navodnih dugovanja bio svojevrsni “okidač” koji je Novačića nagnao da aktivira bombu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tatamlata 03.04.2011.

    Vjerujem da je imao puno dugova u koje su ga zavukli bezskrupulozni kamatari. Kad ce se to kamatarenje iskorijenit? Nikad :(

  • mmarina 02.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • konjina 02.04.2011.

    predlažem da se svi dignemo u zrak-čišće je

Komentiraj...
Vidi sve komentare