To je to što me zanima!

Aktivistica Obersnela gađala jajima, pogodila violinisticu

Koncert je pokvario ispad aktivistice Vedrane Spadoni, koja je na gradonačelnika Vojka Obersnela, koji se s pozornice pozdravljao s građanima, bacila dva jaja
Vidi originalni članak

Dvanaestu godinu za redom, mnogobrojni Riječani u četvrtak su uživali u svečanom otvaranju Riječkih ljetnih noći, upriličenom izvedbom koncerta filmske glazbe Johna Williamsa „Od Jurskog parka do Ratova zvijezda“. 

Orkestar Opere HNK Ivana pl. Zajca Rijeka, pod vodstvom maestra Igora Vlajnića, u nastavku programa izveo je najznačajnije filmske skladbe ovog kultnog skladatelja, a koncert otvorenja ujedno je najavio i suradnju Kazališta i riječkog Art-kina.

No koncert je na kraju mnogima pokvario ispad lokalne aktivistice Vedrane Spadoni, koja je na riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela, koji se završnim govorom s pozornice pozdravljao s građanima, bacila dva jaja, koja su ga promašila i pogodila violinisticu.

Pretpostavlja se da je ovaj čin nastavak ispada nekolicine na performansu intendanta riječkog HNK Frljića i direktora opere Blaževića. Ljutiti gradonačelnik rekao je kako je ovaj čin još jedan dokaz demokracije u ovom gradu, a Vedranu Spadoni privela je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • zebra 27 20.06.2015.

    Jao pa žena gađala i nije uspjela da pogodi Bobija. Onda stvarno loše gađa. Nije Bobi chivauva već kao debela mama iz onga filma.. Pa ova aktivistica ga je ipak fulala..

  • pijevac 19.06.2015.

    drugi puta neka proba s nojevim...

  • morenocro 19.06.2015.

    Primitivci i garant neki došljak koji se doselio u Rijeku,nažalost mogao je ostati gdje je bio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare