To je to što me zanima!

Albanac se zapalio u Tirani: Tražio odštetu za zarobljenike

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Đerđ Ndreca (53) je jedan od političkih zatvorenika koji su nedavno bili u štrajku i tražili su od vlade da plati štetu žrtvama bivšeg režima. Đerđ je u zatvoru bio 6 god.
Vidi originalni članak

Đerđ Ndreca (53) zapalio se u ponedjeljak u centru Tirane, piše Dnevni avaz. On je jedan od političkih zatvorenika koji su nedavno bili u štrajku i tražili su od vlade da plati štetu žrtvama bivšeg režima. 

Đerđ je u zatvoru bio šest godina i to zbog antikomunističkih aktivnosti. Odvezli su ga u bolnicu, no još se ne zna u kakvom je stanju. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_99623 09.10.2012.

    Evo dokle jedan"HUMANI" rezim moze odvesti covjeka i 20 godina nakon raspada. A kakva je situacija kod nas i sobzirom da vladaju ljudi iz tog rezima i njihova djeca ne bi me cudilo da ovakve scene uskoro pocnemo gledati i u Zagrebu,Splitu,Osijeku itd.

  • patrolla 09.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • protuha 08.10.2012.

    a zašto mu nisu isplatili odštetu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare