To je to što me zanima!

Albanci slavili Dan neovisnosti: Blokirali promet u Londonu skupim autima, žene plesale

Trubili su i paradirali dok su djevojke plesale na ulici, a policija je izvijestila da je jedan čovjek uhićen
Vidi originalni članak

Velika fešta u samom centru Londonu, na stotine Albanaca skupocjenim automobilima okupirale su središnje ulice Londona kako bi proslavile Dan neovisnosti svoje zemlje. 

Pjesmom, plesom i skupocjenim automobilima blokirali su promet oko Westminstera dok ih je policija pokušavala rastjerati.

Trubili su i paradirali dok su djevojke plesale na ulici, a policija je izvijestila da je jedan čovjek uhićen.

Scene u centru grada izazvale su bijes kod vozača, prometni kolaps trajao je nešto više od sat vremena. Za oko mnogima zapeli su skupocjeni automobili. 

- Gledajuć́i ove luksuzne automobile, čini se da Albanci neće imati problema sa poskupljenjem - našalio se korisnik Twittera.

Albanija je proglasila neovisnost 28. studenoga 1912. u vrijeme I. Balkanskog rata, koji je značio raspad Osmanskog carstva i stvaranje novih država na Balkanu. Hrvatska i Albanija uspostavile su diplomatske odnose 25. kolovoza 1992., a nakon toga dvije države kontinuirano razvijaju prijateljske veze i suradnju.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • amun6 30.11.2022.

    nama je kolaps u prometu svaki dan

  • OBJEKTIVNIopettu 30.11.2022.

    Ta kojekakva slavlja od svatova do neovisnosti koja reguliraju promet treba strogo kaznjavati. Iznajmi prostor, slavi kod kuce, ionako slave sebi a ne meni ili njima. Balkanizam.

  • konjina1303 30.11.2022.

    udri milju po sikilju

Komentiraj...
Vidi sve komentare