To je to što me zanima!

Albino kobra u bijegu: Ugrizla psa, policija i mještani ju traže

SAD: Vjerojatno je zmija bila nečiji kućni ljubimac te je pobjegla vlasniku. Pas je bio u kritičnom stanju, ali je napad preživio. Stanari su već danima na oprezu...
Vidi originalni članak

Stanovnici male zajednice u Kaliforniji koja se zove Tisuću hrastova su u velikom strahu već danima. Po susjedstvu gmiže otrovna albino monokl kobra. Zmija je u ponedjeljak navečer ugrizla psa Tika. Njegova vlasnica Norma Stull je o incidentu obavijestila policiju. Njezina je kći gmaza uspjela i fotografirati, a fotografiju su objavili lokalni mediji. 

Tiko je bio kritično no oporavlja se. Zmiju još nisu našli. Policija i zaštitari životinja pretražuju područje. Pomaže i profesionalni zmijar Jules Sylvester. Policija je građane upozorila da budu na oprezu te da posebno pripaze na djecu. 

Zmiju je vidio i susjed Rick Eddy koji je prvo mislio da je komad užeta. Kada se približio shvatio je da je to ipak gmaz, javlja NBC. Pretpostavlja se da je zmija nečiji kućni ljubimac te da je pobjegla vlasniku. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • laganoo 05.09.2014.

    kod nas su politicari na slobodi koji su puno opasniji za stanovnistvo pa nikom nista

  • fijuman 05.09.2014.

    koliko stotina pitona su zadnjih godina samo pametn iameri pustili u divljinu i sada ih se ne mogu niti na jedan način riješiti jer su se razmnožili kao pošast i ulaze im u kuće i dvorišta.

  • samoRoBo 05.09.2014.

    Mislim da je nenormalno da zakon bilo koje države dozvoljava držanje ovakvih opasnih beštija u kući. isto tako , netko ko drži kobru u kući po meni sigurno mu fali neka daska...Normalno bi bilo da sad plati kompletnu potragu, odgovara za posljedice i plati jednu paprenu kaznu da mu više ne padne na pamet donijeti u kuću nešto takvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare