To je to što me zanima!

Aligatoru nabio prst u oko i spasio se okrutne smrti

Mladić je u američkoj Floridi plivao u kanalu u kojem je plivanje zabranjeno. Zgrabio ga je aligator kojeg se oslobodio ubovši ga u oko
Vidi originalni članak

Prije ulaska u vodu Kasey Edwards (18) iz Okeechobee u Floridi je pio s prijateljima. Odlučio je zanemariti znakove za opasnost i zaplivati u kanalu. Tad ga je napala neman.
- Osjetio sam kako me nešto uhvatilo. Bio je osjećaj kao da se goleme igle zabijaju u moju ruku - priča Edwards.
Sjetio se da te zvijeri vrte svoje žrtve i vuku pod vodu. Zgrabio je uže bove i držao se svom snagom za nju. Aligator ga je oko pet puta povukao pod vodu.
- Nekako bih se izvukao na površinu, uzeo zraka. Aligator bi me samo protresao i opet povukao ispod površine - priča. Oslobodio se tek nakon što je zvijer ubo prstom u oko.
- Tad još nisam shvatio da više nemam ruke. Adrenalin mi je skočio i otplivao sam na obalu - kaže Edwards. Iz bolnice će ga pustiti krajem tjedna. Policajci su uhvatili aligatora i ubili ga. U njegovu trbuhu našli su Edwardsovu lijevu ruku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kerefekica 25.06.2008.

    kad oiješ ne radi gluposti ,ubili su krokodila zato što je tip budala .. cccc pa jasno mu je pisala zabrana , no svi smo mi face kada smo u šusu

  • user_3240 25.06.2008.

    pa zasto su ubili aligator? nece mu valjda prisit nazad tu ruku sta mu je otkinija?

  • user_20742 25.06.2008.

    ne kuzim zast su ubili aligatora!?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare