To je to što me zanima!

Alkari o Bulju: 'Svoju funkciju je na Alki iskoristio za promociju svojih političkih ciljeva...'

Nemamo racionalno objašnjenje njegova ponašanja i ignorantskoga odnosa prema najvišim državnim dužnosnicima izbjegavanjem protokolarnih obveza, ističu u VAD-u
Vidi originalni članak

Viteško alkarsko društvo objavilo je priopćenje o održanoj 306. Alki. U dokumentu koji potpisuju predsjednik Upravnog odbora Stipe Jukić, predsjednik Časnog suda Boško Vladović i predsjednik Nadzornog odbora Hrvoje Markulin, posebno su kritizirali ponašanje sinjskog gradonačelnika Mira Bulja tijekom alkarskih svečanosti.

"Izražavamo žaljenje što gradonačelnik Grada Sinja gosp. Miro Bulj ponašanjem i odnosom prema alkarskim svečanostima nije bio na nivou koji zaslužuje funkcija prvog čovjeka grada. Kao dugogodišnji član Viteškog alkarskog društva, jedno vrijeme alkarski momak, potom i član Upravnog odbora, dobro je upoznat sa složenom organizacijom i odvijanjem manifestacije. Stoga nemamo racionalno objašnjenje njegova ponašanja i ignorantskoga odnosa prema najvišim državnim dužnosnicima izbjegavanjem protokolarnih obveza. Ponašanjem na alkarskom trkalištu za Baru, Čoju i Alku, učestalim ulascima na stazu remetio je regularnost natjecanja, onemogućavajući jednake uvjete za sve alkare. Žalosti nas što je javnu funkciju koju obnaša očigledno pokušao iskoristiti za promociju svojih političkih ciljeva", naveli su među ostalim alkari.

Cijelo njihovo priopćenje možete pročitati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 182

  • teta Lily 12.08.2021.

    Bulju svaka podrška a Alkarima sramota

  • jozicalen9 12.08.2021.

    Tisuću puta bravo za Bulja, on je Hrvatski branitelj dragovoljac domovinskog rata i da se sad druži sa HDZ-eom i Plenkovićem koji su 91. g. pobjegli u Minken i Brisel bojnu.

  • Kegla💪🏻 12.08.2021.

    Nemaju Alkari u sebi nista viteski odavno

Komentiraj...
Vidi sve komentare