To je to što me zanima!

Alkoholizirani Karlovčanin (36) nožem rezuckao ruku prijatelja

Dvojica su se prvo posvađala, a 36-godišnjak je toliko izgubio živce da je poznanika nekoliko puta porezao po ruci. Muškarcu su izmjerili 1,45 promila alkohola u krvi
Vidi originalni članak

Karlovački obračun nožem završio je prijavom za pokušaj nanošenja teških ozljeda. Policija će kazneno prijaviti 36-godišnjaka iz Karlovca jer je u subotu oko 23 sata u karlovačkom prigradskom naselju Velika Jelsa nožem nasrnuo na svog 29-godišnjeg poznanika, također iz Karlovca.

Dvojica su se prvo posvađala, a 36-godišnjak je toliko izgubio živce da je poznanika nekoliko puta porezao po ruci. Agresiji je vjerojatno pridonio alkohol s obzirom na to da mu je u krvi izmjereno 1,45 promila.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zdrawe 12.02.2013.

    karlovac pa jelsa,to je kao i da je napisao u zagrebu, u luckom,,)))))nista cudno,,neko mora bit lokalni serif,o nekome se mora pricat po selu,,sta mu ime niste objavili,,pa nek buse ponosan..a kazne? 1000kuna i nikom nista, do sljedeceg pijanstva..

  • Ifeoma Nnenna Dieke 11.02.2013.

    opet su se romobili zrezuckali.

  • Prevaratska Republika 11.02.2013.

    Zašto ja moram uočit svaki drugi dan nekakvu grešku napisanu u naslovu nekog članka na24sata portalu, jel vi novinari provjeravate detaljno šta napišete. Znam da nije članak o greškama novinara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare