To je to što me zanima!

'Alkoholizirani mulci' razbijali su retrovizore po riječkoj ulici

Pijani dječaci iz ulice prvo su se derali na sav glas, a potom krenuli uništavati tuđu imovinu, ispričala je stanarka koji je cijeli događaj čula, međutim počinitelja nije uspjela vidjeti
Vidi originalni članak

U petak popodne većina je retrovizora automobila parkiranih u Ulici Mirka Čubega u Rijeci bila zaklopljena. Razlog tome je vandalizam koji se dogodio u gluho doba prethodne noći, piše Novi list

Nakon provedenog očevida, prema priopćenju iz PU primorsko-goranske, u razdoblju od između 20 sati u petak te 8 sati u subotu policiji zasad nepoznata osoba oštetila je dva osobna automobila – VW polo i renault clio, oba riječkih registracijskih oznaka. Na retrovizorima je pukla plastika, pa je policija evidentirala i materijalnu štetu. 

– Radi se o nekolicini alkoholiziranih mulaca, dječaka iz ulice koji su se prvotno derali na sav glas u gluho doba noći, a potom su u svom pijanom pohodu započeli i s uništavanjem tuđe imovine – ispričala nam je stanarka koji je cijeli događaj čula, međutim počinitelja nije uspjela vidjeti.

Jedan od oštećenika sam događaj pak nije niti čuo niti vidio, no ujutro ga je dočekalo neugodno iznenađenje- Retrovizor mu je razbijen a za njegov popravak sada mora izdvojiti nekoliko stotina kuna. I to samo, kako kaže, zbog nekog »dječjeg, pijanog hira«.

Naime, radi su o kaznenom djelu oštećenja tuđe stvari prema kojem se kazneni progon provodi po prijedlogu oštećenika, a ne po službenoj dužnosti te su oštećenici upućeni da tako i postupe po pronalasku počinitelja. Stanari mole za pomoć pri otkrivanju krivaca kako bi se ovakvi vandalski čini u budućnosti, ako ne spriječili, onda barem smanjili.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 06.01.2019.

    Pa ako razbijaju,nek onda razbijaju ovima iz javnih službi,ionako mi plačamo te parazite za nerad

  • nec.1996 06.01.2019.

    kod njih nema pardona sve sto vide ruse,narocito ako imaju dosta dopinga,,

  • ŠtangaŽelezni 06.01.2019.

    Kaj a da takvom delikventu pukneš zidarsku kaj ti je razvalil retrovizor novinari bi te razapeli aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare