To je to što me zanima!

Amanda prodala memoare, za njih će dobiti 4 milijuna dolara

Pravo na životnu priču Amande Knox dobila je izdavačka kuća HarperCollins koja će je objaviti početkom 2013. Najavljuj da će u njoj biti puno novih i nepoznatih stvari
Vidi originalni članak

Mjesecima se 20 izdavača borilo za Amandu Knox, odnosno tko će otkupiti prava na njezine memoare. Posljednju riječ imala je Amanda (24), koja je potpisala ugovor vrijedan 4 milijuna dolara s izdavačkom kućom HarperCollins. Novac će njezinoj obitelji dobro doći jer su na Amandinu obranu potrošili milijun dolara, dok tom vijest sigurno neće biti oduševljena obitelj žrtve. 

Podsjetimo, Amandu su uhitili u Italiji zbog sumnje da je ubila svoju cimericu Meredith Kercher. U zatvoru je provela četiri godine, a sud ju je prošle godine oslobodio i pustio na slobodu. 

Amanda se samo jednom obratila javnosti i to nakon dolaska u Ameriku, od tada se ne želi medijski eksponirati i zato je izdavačima bilo bitno da se dočepaju tih prava jer znaju da će zaraditi pravo bogatstvo na Amandinoj knjizi. Iz izdavačke kuće HarperCollins kažu kako će Knox u svojoj knjizi dati puni uvid u sve što se zbivalo u Italiji prije zločina. 

Uz to opisat će svoje emocionalne borbe, život u zatvoru i proces suđenja. Obećaju da će otkriti neke nove detalje za koje se prije uopće nije znalo. Memoari bi trebali izaći u prvoj polovici 2013. godine, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • GREENLAND 17.02.2012.

    ovdje je puno poluinformacija da ne velim dezinformacija..ovo je samo pušteno kao probni balon jer nigdje nije službeno navedeni iznos,svime ovime upravlja ona zloglasna PR agencija iz Seatlle-a koja je uz ogromnu finacijsku pa i političku pomoć oslobodila ovu psihopatsku ubojicu knox i onog njenog pottera sollecita. Nije slučajno da je to baš objavljeno odmah nakon vijesti da je odvjetništvo iz Perugie predalo žalbu na Vrhovni Sud u Rimu, mediji u SAD-u više ne pushe priču o "nevinoj blagoj studentici amandi" i čim je u pitanju Vrhovni Sud odmah je jasno da nema zafrkancije više..jedva čekam trenutak da ponište onu sramotnu presudu i vrate je u zatvor!

  • mazaluna 17.02.2012.

    Užas ,tko će kupiti ti knjigu????Nadam se da će je ipak sustići kazna kakvu je zaslužila.

  • fiore 17.02.2012.

    sramota! njoj se u očima vidi da je ubojica i to hladnokrvni bez imalo grižnje savjesti i još joj plačaju za takvo djelo! e to mogu samo amerikanci! ni u hororima nemoš nać bolju glumicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare