To je to što me zanima!

Američki istražitelji kažu da su riješili misterij 11. 9.

Neboder od 47 katova, zgrada broj 7 koja se nalazila odmah do blizanaca, srušio se zbog požara, a ne eksplozije, zaključili su istražitelji
Vidi originalni članak

Američki istražitelji u četvrtak su javnosti otkrili kako se zgrada broj 7 u sklopu World Trade Centera u New Yorku 11. rujna 2001. godine srušila zbog požara, a ne zbog eksplozije kako se to do sada pretpostavljalo. Naime, 47-katna zgrada, smještena sjeverno od blizanaca u koje su teroristi zabili avione, srušila se sedam sati nakon što su pali blizanci. Sedam godina nagađalo se kako su i nju, aktivirajući eksploziv iz daljine, srušili teroristi, a neki vjeruju čak i američka vlada. Znanstvenici s Nacionalnog instituta za tehnologiju nakon trogodišnje istrage tvrde da su zgradu zapalile vatrene krhotine koje su pale s blizanaca. U padu blizanaca prekinut je gradski vodovod pa je protupožarni sustav zgrade 7 ostao onesposobljen. Ključni trenutak rušenja zgrade 7 bio je urušavanje 13. kata, što je oslabilo čelične konstrukcije i u konačnici prouzročilo pad zgrade. Znanstvenici su zaključili kako je ovo prvi slučaj na svijetu da je požar srušio neboder. U mnogim teorijama urote zgrada 7 bila je "krunski" dokaz da je američka vlada sama srušila blizance jer je pala nekoliko sati kasnije bez očitog razloga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • petrik 22.08.2008.

    Da židovi su sami srušili blizance jer par dana prije rušenja iz trezora ispod blizanaca odvezki su svo zlato.Da se to ne primjeti morali su nekako to zataškati a znamo i kako. Židovi su krivi za masu stvari u koje se događa u svijetu.

  • keky 22.08.2008.

    http://www.youtube.com/results?search_query=velika+zavjera+WTC&search_type=&aq=f OVO JE PRAVA ADRESA

  • keky 22.08.2008.

    http://www.youtube.com/watch?v=eY8i7EVL04o

Komentiraj...
Vidi sve komentare