To je to što me zanima!

Američki specijalni agenti su otvorili svoj ured u Zagrebu

Američka DEA, policijsko-obavještajna agencija za suzbijanje droge, otvorila je 8. studenog ured u Zagrebu. Ured je smješten u američkom veleposlanstvu u zagrebačkom Buzinu
Vidi originalni članak

Američka DEA, policijsko-obavještajna agencija za suzbijanje droge, otvorila je 8. studenog ured u Zagrebu. Tu je vijest na Twitteru objavila američka veleposlanica u Hrvatskoj Julieta Valls Noyes. 

Riječ je o organizaciji koja ima zaposlenike u 70 zemalja svijeta, a u Hrvatsku je, navodi Večernji list došla na vlastitu inicijativu. DEA na ovim prostorima djeluje još od 70-ih godina no tek kada su ispunjeni određeni uvjeti agencija je otvorila svoj ured u Hrvatskoj.

Američki agenti će djelovati u suradnji s hrvatskom policijom i USKOK-om.  Osobno naoružanje nosit će samo u krugu veleposlanstva.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • little John 16.11.2016.

    Vidim kako su se srbići uznemirili. Kaj ste očekivali Putina, hehehe

  • mariocalabrese 16.11.2016.

    Osobno naoruzanje nosice u krugu Veleposlanstva, koga lazete mamu vam hebem koji ce im im Hurac naoruzanje u Veleposlanstvu. Nosice Oruzje kao u Americi a ovi nasi polumilicajci nece smjeti ni da ich pogledaju a akmoli kontroliraju.

  • Kotrljljan 16.11.2016.

    DEA na ovim prostorima još od 70tih. Nije ni čudo da je došlo do rata i raspada Juge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare