To je to što me zanima!

Američki vojnici su urinirali po mrtvim tijelima Afganistanaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
O kome god da se radi i bez obzira na okolnosti, koje se istražuju, to je nečuveno ponašanje i ono je neprihvatljivo za pripadnika vojske, poručili su iz Pentagona
Vidi originalni članak

Američka mornarička vojska je u četvrtak pokrenula službenu istragu nakon što je na internetu procurila snimka vojnika kako uriniraju po mrtvim tijelima civila u Afganistanu. Video od 40 sekundi prikazuje četvero vojnika kako stoje iznad tri tijela. Vojnici se podsmjehuju i šale, a u razgovoru su jedan drugom zaželjeli i ugodan dan, javlja Daily Mail.

- Kao zlatni tuš - rekao je jedan od vojnika, što se može čuti i na snimci. Nije sigurno gdje je točno u Afganistanu video snimljen. 

- Ne možemo ništa sa sigurnošću još potvrditi jer nismo ustanovili da li je video autentičan. Nakon istrage će se sve znati, a svi odgovorni će snositi posljedice - kazala je Kendra Hardesty, glasnogovornica Američke mornaričke vojske. 

Osim toga, na stranici LiveLeak.com neki su korisnici komentirali kako su "ponosni" na svoje sunarodnjake, a među njima je bilo i onih koji su komentirali i kako su civilima "trebali odsjeći glave". 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • unmute 15.01.2012.

    otimaci + isprani mozgovi = americka vojska u pohodu na tudje resurse,puno je toga receno i ne kuzim da nase cinjenice i spoznaje zavrsavaju na nekim jadnim komentarima jao si ga onom gdje amer dodje...logicno je da se jednom ne bu vratili sa svojih divljackih pohoda..zapravo su plasljivi i jadni narod..

  • Nesvrstani_1 14.01.2012.

    Neka svaki vojnik piša po neprijatelju u svojoj državi koliko hoće. Kada bi Talibani došli pišati po Amerikancima u Americi.....?

  • AleksandraLončarić 13.01.2012.

    ma dajte pa ljudi su mrtvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare