To je to što me zanima!

Amerikanci bijesni na Melaniju: Nosi jaknu vrijednu 340.000 kn

Šarena jakna modne marke D&G koju je Melania obukla tijekom posjeta Siciliji izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Unatoč kritikama Amerikanaca, jakna je rasprodana
Vidi originalni članak

Prva dama Sjedinjenih Država ponovno je na sebe navukla bijes Amerikanaca. Ovog puta naljutila ih je skupocjena šarena jakna koju je Melania Trump nosila tijekom boravka na Siciliji.

Riječ je kreaciji dvojca Domenica Dolcea i Stefana Gabbane (D&G), ovih dana omiljenih modnih dizajnera Melanije Trump, koja prema procjenama modnih znalaca stoji oko 51.000 dolara (oko 340.000 kuna).  Uz nju je nosila odgovarajuću clutch torbicu te haljinu i cipele s potpisom talijanskog modnog dvojca.

Amerikanci su na društvenim mrežama kritizirali Melaniju i zamjerili joj što nosi tako skupocjene stvari dok Amerikanci gube zdravstveno osiguranje i nemaju što za jesti. Naveli su kako jakna košta više nego što neki zarade u jednoj godini.

Stefano Gabbana na Instagramu se pohvalio Melanijinim odabirom i zahvalio joj što je odabrala baš njihovu jaknu. 

Zanimljivo, nakon što je prva dama prošetala u njoj, jakna je ubrzo rasprodana.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Zgubider 31.07.2017.

    Pa da ju i nosi, ne bi bio problem. Ali takve poput nje, bogate, obuku je jednom i nikad više, to je bit problema, čisto razbacivanje…

  • Dalibor0704 29.05.2017.

    Samo joj fali roj pčela na tom cvijeću. Nije neka jakna, bez obzira na imena dizajnera. Kao svojevremeno Picasso, napravi crtu na salveti i proda se taj komadić papira za milijune.

  • boo1506 28.05.2017.

    Nije mi jasno što to točno košta toliko na tim dizajnerskim krpicama??? Napucaju cijene za što??

Komentiraj...
Vidi sve komentare