To je to što me zanima!

Amerikanci odobrili prodaju izraelskih aviona Hrvatskoj

Kongres je odobrio prodaju 'originalnih' zrakoplova, u stanju u kakvom ih je SAD isporučio Izraelu, prije izraelskih preinaka, a vrijednost takvih mlažnjaka je 135 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Američki Kongres odobrio je izraelsku prodaju zrakoplova F 16 Hrvatskoj, potvrdili Večernjem listu iz američkog State Departmenta.

Istekao je rok od 15 dana, u kojem su članovi Odbora za vanjsku politiku trebali iznijeti svoje zamjerke na predloženi transfer američkog oružja trećoj strani, no njih nije bilo.

F-16 Kolinda o avionima: Inzistiram da dobijemo što smo dogovorili

Time je dobivena dozvola Kongresa da Izraelci mogu američke zrakoplove prodati Hrvatskoj i postupak se vratio u State Department. Ovo jest važan korak, ali još proces nije gotov.

KOMENTIRAO Ante Kotromanović: Avione smo trebali kupiti od SAD-a

Kongres, kako nalažu tamošnji zakoni, odobrio prodaju 'originalnih' zrakoplova, u stanju u kakvom ih je SAD isporučio Izraelu, prije izraelskih preinaka, a vrijednost takvih mlažnjaka je 135 milijuna dolara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 280

  • AmbrozStubički 28.12.2018.

    Sve loše odluke i nerazumljivu razmetljivost lako je objasniti sa dvije riječi OSOBNI INTERESI

  • božanstvena_komedija 28.12.2018.

    Ključna rečenica : "Amerikanci odobrili prodaju izraelskih aviona Hrvatskoj" . Odoh ja do susjede da joj odobrim kupiti pećnicu u njenu kuhinju. Baš me zanima što će mi reći.

  • Irving 28.12.2018.

    Kasnite. Sinoč u Direktu objavljena konačna zabrana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare