To je to što me zanima!

Amerikanci su pozvali BiH na jaču suradnju protiv terorizma

General bojnik Lengyel čestitao je BiH na uspješnom vođenju postupka protiv Bosnića koji je novačio borce za IS i naglasio da očekuje jačanje suradnje
Vidi originalni članak

Zapovjednik Europskog  zapovjedništva za specijalne operacije Oružanih snaga SAD-a (SOCEUR), general bojnik Gregory Lengyel pozvao je u utorak vlasti u BiH na snažniju suradnju u borbi protiv terorizma i pozdravio donošenje presude protiv radikalnog islamiste Bilala Bosnića koji je nepravomoćno osuđen zbog novačenja boraca za Islamsku državu (IS). 

Po priopćenju veleposlanstva SAD-a u BiH, na okruglom stolu u veleposlanstvu predstavnici državne, entiteskih i županijskih vlada suglasili su se da je potrebna jača suradnja u borbi protiv  terorizma i bolja razmjena informacija između agencija koje tome  pridonose. 

Uloga tih agencija trebala bi se posebno usmjeriti na sprečavanje odlaska boraca u ratove u Siriji i Iraku, navodi se.  

General bojnik Lengyel čestitao je BiH na uspješnom vođenju postupka protiv Bosnića koji je novačio borce za IS i naglasio da očekuje jačanje suradnje i partnerstva SOCEUR-a u borbi protiv terorizma s agencijama u BiH, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ak47 11.11.2015.

    AkBiH ( Američka kolonija BiH ) je Europski regrutni centar terorista ISILa. Lokacije koje su meni poznate su sljedeće: selo Gornja Maoča pored Brčkog, mjesto Turbe pored Travnika, brda oko Zenice i Sarajeva, Cerska kod Zvornika, Osmaci i Potočari pored Srebrenice... AkBiH trenutno vlada Valentin Inzko - tkz. Predstavnik MZ za BiH a ustvari CIAin djelatnik koji ima ovlasti smjenjivati legalno izabrane političare i postavljati nove po svojem nahođenju, odnosno one koji će poslušno izvršavati njegove zapovjedi. Ukoliko bi se građani pobunili protiv svojih vladara, Inzko na raspolaganju ima SFOR, odnosno Američku vojsku, koji bi došli donijeti mir, prosperitet i demokraciju građanima AkBiH, tenkovima i zrakoplovstvom. U AkBiH se javno poziva na pristupanje vehabijskom pokretu preko raznih islamskih web stranica a nije rijetkost ni da se džamije koriste kao regrutni centri. Terorističke kampove u AkBiH financiraju S. Arabija, Kuvajt, UAE... koristeći humanitarne organizacije kao paravan. - Mogao bih pisati još satima ali mislim da ste već shvatili o čemu se radi. Imamo li razloga za brigu??? Uopće ne! Naravno, ako živite u Australiji a ako živite u Hrvatskoj - e to je već druga priča! --------- """"Joj, opet taj ak47 lupa gluposti!!! hahahaha...!!! Još jedan teoretičar zavjere!!! Hahahahaha!!!""" - Dobro. Pogledajte izjavu Senada Galijaševića, člana stručnog tima za borbu protiv terorizma u jugoistočnoj Europi i izjave službenika Obavještajno-sigurnosne agencije AkBiH: http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/bih/teroristima-u-bih-poslan-signal-za-aktiviranje-od-islamske-drzave-92971

  • Kolotura 10.11.2015.

    Čim ti Amer počne petljati oko zemlje, gotov si...

  • Kibl 10.11.2015.

    možda ima nafte u bosni

Komentiraj...
Vidi sve komentare