To je to što me zanima!

Amerikanci tvrde: Ubijen je glavni haker Islamske države

Američki izvori tvrde kako je u napadu bespilotne letjelice ubijen vrhunski haker ISIL-a Junaid Hussain, porijeklom iz Birminghama. Njegova žena tvrdi da je on živ i zdrav
Vidi originalni članak

Junaid Hussain (21), porijeklom iz engleskog Birminghama, ubijen je tijekom putovanja u sirijski grad Raqqa. Američki izvori tvrde kako se to dogodilo u napadu bespilotne letjelice.

Amerikancima je Hussain bio treći na listi neprijatelja iz Islamske države, a imao je i važnu ulogu u regrutaciji stranaca u Islamsku državu.

Bio je oženjen bivšom pankericom Engleskinjom Sally Jones (44) koja ga je upoznala preko interneta. Ona se zajedno sa sinom uputila u Siriju da bi bila s njim. Kaže kako njezin suprug nije ubijen već da je "blagoslovljena jer je njezin muž još uvijek živ". Ovaj "ubojiti" par je imao i nadimak "Gospodin i gospođa Teror".

Hakera Junaida povezivalo se s planom ISIL-a da napadne paradu na Danu Oružanih snaga u Londonu, a inače je bio dobro poznat na društvenim mrežama jer je često stvarao profile na kojima je prijetio terorističkim napadima.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • najiram 10 29.08.2015.

    poznati su ameri i židovi po ubojstvima iz zasjede....nema među nima junaka sve sami kukavice kad ih je čopr na jednoga su jaki inaće bježe kak da ih sam vrag ganja...pa fimpve koje snimaju smi koji prikazuju ih kao velike kukavice i ubojice većinom nevinih indijanaca koje su opljačkali i strpali u konc logore samo to ni zovi rezervati...zato se čuvajte amera...oni lažu i varaju i kradu...

  • varešak 27.08.2015.

    Imali itko da više vjeruje svjetskom policajcu,sumnja da im,a itko poslije svih njihovih djela i nedjela.

  • ZelenaHrvatska 27.08.2015.

    Americka propaganda,sad kao malo malo pokazuju da su ubili neke vazne gadove iz Isila,a zapravo pokusavaju sebe oprat i prikazati pred svijetom kao velike borce protiv tih bolesnika jer dolazi na vidjelo da su ISIL zapravo stvorili oni sami uz pomoc CIA i Britanskih tajnih sluzbi da bi srusili Asada i Gadafija,Amere sam gotivio jedino zato sto su u Domovinskom ratu bili na nasoj strani ali nakon ovih sranja su mi se zgadili jer cemo sada i mi nazlost osjetiti te posljedice jer su nasi politicari jebeni klosari koji nemaju jaja a ni mozga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare