To je to što me zanima!

Ana voza Tomu: Skupocjeni Mercedes ML nije Karamarkov

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nedavno je izašao iz crnog Mercedesa vrijednog više od 618.000 kuna. Glasnogovornik stranke kaže kako auto nije njegov
Vidi originalni članak

Vlasnik Mercedesa ML 350 BLUETEC 4MATIC ipak nije Tomislav Karamarko. Kako je pojasnio glasnogovornik HDZ-a Miljenko Manjkas, vozilo koristi tvrtka čiji je većinski vlasnik Karamarkova partnerica Ana Šarić.

- Nije točno da je Karamarko kupio Mercedes, niti bilo koji drugi automobil, pa je logično da on nije upisan niti u imovinsku karticu - kažu u HDZ-u.

Ana Šarić ima pravo uporabe automobila 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i koristi ga i za sve privatne potrebe. Drugim riječima, Karamarko je toga dana vozio ženin automobil. U reklamama ML 350 BLUETEC 4MATIC opisuju kao “prozor u drugi svijet”, a košta i do 100.000 eura.

screenshot/YouTube

Na ljeto planiraju vjenčanje?

Ana Šarić vlasnica je marketinške agencije Drimia i jednog frizerskog salona. Godinama je bila utjecajna menadžerica. Najpoznatija rečenica do lani uglavnom samozatajne menadžerice je: “Iskočila bih iz kože kad vidim kako mediji prikazuju Tomu”.

- Bavim se marketingom i komunikacijama, od 2011. vodim svoje dvije firme, a do tada sam provela više od deset profesionalno sjajnih godina u EPH. Stoga je teško reći da sam krenula od nule. Krenula sam u privatan biznis s ozbiljnim iskustvom - rekla je Ana Šarić.

Ovog ljeta predsjednik HDZ-a s njom, javili su mediji, planira vjenčanje. To je Karamarkov drugi brak. Ana Šarić ima 39 godina, 16 manje od Karamarka. Od bivše supruge Enise Muftić, s kojom ima dvoje djece, Karamarko se razveo 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 461

  • Milili 18.05.2015.

    Kara se drži Titine: snađi se druže! I drug se snašao!!!!!!!!!!!!!!!

  • Milili 18.05.2015.

    Pravi katolik, Bozaniću, Kara se razveo i sada servisira drugu, lijepo sve po katoličkom nauku!!!!!!!!! Tipično za HDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Milili 18.05.2015.

    Uh, što Ana ima dobar odabir muškaraca, voli štakorolike! Baš je draga!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare