To je to što me zanima!

Andre Tonc (16) je nestao, jeste li ga možda vidjeli?

Dječak je u utorak oko 17 sati ručao kod mame. Otišao je u glazbenu školu, no tamo se nije pojavio. Otac i policija traže ga već dva dana
Vidi originalni članak

U utorak oko 17 sati je nestao moj sin Andre Tonc na putu od Tuškanove ulice prema Maksimiru! Nije se pojavio u glazbenoj školi niti idući dan u redovnoj školi - vapaj je zabrinutog oca Berislava, koji je svog 16-godišnjeg sina počeo tražiti i na Facebooku. Andre sa svojim ocem živi u Zaprešiću. Na dan nestanka poslije škole otišao je kod mame na ručak u Tuškanovu 35 u Zagrebu. Nakon toga krenuo je prema Peščenici u glazbenu školu Zlatka Balokovića, gdje svira udaraljke. Poslije toga imao je i solfeggio. Kada se nije pojavio kući, otac ga je pokušao nazvati, no mobitel mu je bio isključen. Počeo je nazivati suprugu i prijatelje, a naposlijetku i policiju. Oni su rekli kako mora doći ujutro osobno prijaviti nestanak. To je sljedeće jutro i učinio, te produžio u Tekstilnu školu, koju Andre pohađa. Posjetio je i glazbenu školu, no tamo su rekli kako se Andre prethodni dan uopće nije pojavio na nastavi. Otac Berislav moli ako je itko vidio Andrea neka mu se javi na broj 091/2512-833 ili da nazovu policiju na broj 92 te 112.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • proljeće 27.05.2010.

    samo da ga nadju,nocna mora za roditelje....

  • drug Tito_1 27.05.2010.

    nadam se sretnom kraju ove priće, čim prije!!!

  • user_46331 27.05.2010.

    Bože daj da ga nađu, u današnje vrijeme neznam što mislit jer se prečesto ovakve stvari događaju. Svako toliko netko nestane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare