To je to što me zanima!

Angažirao istražitelje kako bi otkrio tko mu je upucao mačku

Neil Tregarthen, 56-godišnji engleski biznismen, nezadovoljan inertnošću policije na slućaju razrješenja ubojstva njegove mačke Farah angažirao je privatne istražitelje
Vidi originalni članak

Neil Tregarthen, 56-godišnji engleski biznismen, odlučio je potrošiti 10.000 funti (105.000 kuna) kako bi otkrio tko je ubio njegovu mačku. Nezadovoljan radom policije koja "nije učinila ništa da se ubojica pronađe", Neil je angažirao privatnog istražitelja. Za povelik honorar istražitelj bi trebao pronaći osobu koja je na mačku Farah pucala iz automatske puške. 

- Policija je bila potpuno nezainteresirana, nisu mi htjeli pomoći čak niti kada sam im doveo svjedoka i imenovao potencijalnog sumnjivca. Rekli su mi da ne mogu ništa učiniti - požalio se Tregarthen dodavši kako je njegova mačka ubijena na strašan način. 

Neilova kćer najviše je pogođena smrću mace Farah koja je teško ranjena dopuzala do kuće. Unatoč liječenju kod veterinara, Farah je uginula što je cijelu obitelj Tregarthen teško pogodilo. 

Iako policija nije bila od pomoći, Neil se nada da će privatni istražitelji pronaći ubojicu mačke i da će mu sud odrediti propisnu kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Galeb i ja 05.03.2015.

    Pravolno je postupio.I mackice su ziva bica sa srcem a ne zivotinje z mrcvarenje i ubijanje.Puno njih bi to isto ucinilo samo nemaju novaca pa se moraju sa time pomiriti da ima takovih ljudi kojima zivotinje smetaju.

  • grinch2007 05.03.2015.

    kakav konj!s tom lovom se u lijepoj našoj živi dvije godine.bolje da je meni dao iljadu,nabavim mu takvih pet kom!

  • žaba davi rodu 05.03.2015.

    vjest koja ima svrhu samo da opravda radno mjesto toga ili te neznam stvarno jeli musko ili zensko Radno mjesto Poštovani

Komentiraj...
Vidi sve komentare