To je to što me zanima!

Angeli Merkel pozlilo: Morala je odgoditi intervju i nešto pojesti

Njemačka: Merkel je najprije bila na sjednici CDU-a, a onda je trebala odraditi intervjue za njemačke televizije. Intervju za ZDF je prekinula jer joj nije bilo dobro
Vidi originalni članak

Njemačkoj kancelarki Angeli Merkel pozlilo je u ponedjeljak. Merkel je najprije bila na sjednici CDU-a, a onda je trebala odraditi intervjue za njemačke televizije. Intervju za ZDF je morala prekinuti jer joj nije bilo dobro.

- Nakon što je kancelarka nešto pojela i popila nastavila je intervju - rekao je glasnogovornik njemačke vlade Steffen Seibert , prenosi Reuters.

Merkel, koja ime 60 godina, već je skoro deset godina na čelu njemačke vlade.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • tomzag 10.12.2014.

    Poslao joj Barack poruku da se izvoli hitno javiti jer je došlo do promjena od jučerašnjeg briefinga

  • zebra 27 10.12.2014.

    U Njemačkoj i državni vrh nešto radi pa ne stignu ni jest ni pit zbog takvog protokola i programa koji moraju ispunit svaki dan.. Zato imaju i takvu uređenu državu, vlada i za vladajuće red, rad i disciplina.. Tribalo bi da gospođa Merkel dođe jedan dan u Hrvatsku, ali potajno pa da samo prati i gleda našeg premijera Milanovića kao izgleda jedan njegov radni dan.. Zoka ustane u 10 h u 11 h dođe u vladu, odradi sjednicu vlade ili na poslu u vladi je 25 min najviše, ode u saborsku kuhinju dobro se najede, ode doma razvali se na kauč pogleda televizIju, malo si odspava, ustane žena mu spremi ručak, jede, ode malo trčat ili vozit se bicilom u krivom spjeru da održi formu, dođe doma i ode leć u postelju jer se umori od napornog dana, ustane oko 16 ili 17 h ode malo na kompjuter otvori portal 24 sata čita komentare i lupa minuse i najkasnije u 21 h ide u postelju da se dobo naspava jer kaže da mu uvik fali sna.. I sljedeći dan opet isto.. Vjerojatno bi gospođa Merkel pala na guzicu kad bi to vidila.. Pa nije ni čudo da je tako velika razlika u svima segmentima (posebno u strandardu, gospodarstvu i ekonomiji) između Njemačke i Hrvatske..

  • ojdimidojdimi 09.12.2014.

    neće Zokiju pozliti................................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare