To je to što me zanima!

Angelinu Jolie iznerviralo kopiranje majke osmorki

Nadya Suleman operirala je lice ne bi li nalikovala Angelini. Slala joj je obožavateljska pisma hvaleći njezin rad s djecom. Kaže da je i ona talentirana
Vidi originalni članak

Samohrana majka osmorki, Nadya Suleman (33), napisala je nekoliko pisama hollywoodskoj zvijezdi Angelini Jolie. Suleman u njima hvali Angelininu pomoć djeci i napominje kako je i ona strašno talentirana. Zvijezdu njeno kopiranje strašno živcira. Osim toga, iznerviralo što je Suleman navodno imala plastične operacije ne bi li nalikovala njoj. Majka 14-ero djece poriče da je operirala nos i napumpala usne.
- Jasno je da ta žena treba profesionalnu psihološku pomoć. Jedno je kopirati frizuru, ali Suleman je počela i govoriti kao Angelina - rekao je izvor blizak Jolie.
Suleman je nedavno izjavila kako se nije seksala osam godina. Zadnji put je izašla na spoj puno prije nego što je rodila najstarijeg sina (7). Nema namjeru izlaziti s muškarcima do punoljetnosti najmlađeg djeteta. Donora i oca svoje djece, Davida Solomona upoznala je u disko-klubu. Izašli su jednom u kino. Suleman je tada zaključila da nije "materijal" za vezu, ali da je dobar za oca. Nikada nije vidio djecu, a s njom se čuje jednom godišnje.
- Bila bih sebična da imam dečka. Ne mogu imati socijalan život i biti majka - rekla je Amerikanka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zx10r 14.02.2009.

    razlika izmedju nje i angeline je ta sto anga ima 100 000 000$ a ova druga ima 490$ od socijale mjesecno i veliku mogucnost da joj socijalno oduzme svu djecu

  • Hacker-ri 14.02.2009.

    Najbolje da zajedno krenu kod istog...

  • Fichomir 14.02.2009.

    Ahaaa... Bliski izvor... Ok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare