To je to što me zanima!

Anka Mrak Taritaš: Moj suprug će otkazati ugovor u Plinacrou

Ne bih htjela da dobar posao bude na neki način zasjenjen bilo kakvim sumnjama u nekakve situacije koje nisu nepripremljene, kazala je ministrica graditeljstva
Vidi originalni članak

Budući da se otvorila dosta velika medijska pompa oko svega toga, mi smo obiteljski zaključili da bi bilo najprihvatljivije da on otkaže svoj ugovor o radu u Plinacrou, kazala je u četvrtak ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš, piše Večernji list. 

U javnosti se u srijedu pojavila informacija kako je njen suprug Zlatko Taritaš zaposlen u navodnom fiktivnom natječaju.

- Razlog za takav postupak je u tome što mislim da i ja osobno i cijelo ministarstvo radimo izuzetno dobar posao. Ne bih htjela da taj dobar posao bude na neki način zasjenjen bilo kakvim sumnjama u nekakve situacije koje nisu nepripremljene, ali moram reći da smo i on i ja svjesni neprilike: on je diplomirani inženjer građevinarstva i građevinar, čovjek je koji mora nešto raditi. Kao obitelj moramo donijeti odluku što će činiti. Jako sam sretna i zadovoljna što moje dijete studira filozofiju - kazala je ministrica.

Dodala je kako će njen suprug sada "otići na burzu". Kaže kako ih je cijela situacija malo uzdrmala, ali su donijeli takvu odluku. 

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 84

  • braceseke 22.03.2013.

    strava u ulici brijestova

  • marijaterezija2 22.03.2013.

    Jadna naivka "VJERUJEMO JOJ" žena od stava....

  • MALA RAJA 22.03.2013.

    ... tko još normalan daje otkaz ako nije kriv........Puste price

Komentiraj...
Vidi sve komentare