To je to što me zanima!

Anketa: 76 posto Slovenaca za ratifikciju hrvatskog ugovora

Na pitanje podržavaju li ratifikaciju hrvatskog pristupnog ugovora, 76 posto od 500 ispitanih odgovorilo je potvrdno dok 14 posto Slovenaca ne podržava ratifikaciju
Vidi originalni članak

Čak tri četvrtine Slovenaca smatra da bi trebalo ratificirati hrvatski pristupni ugovor s EU iako se čini da je za to sve manje mogućnosti, piše Delo, a prenosi HRT. Rezultati su to ankete u kojoj je više od 500 ispitanika odgovaralo na pitanja oko raspleta slovenske političke krize. 

Na pitanje podržavaju li ratifikaciju hrvatskog pristupnog ugovora, 76 posto od 500 ispitanih odgovorilo je potvrdno dok 14 posto Slovenaca ne podržava ratifikaciju. 

Središnji dio ankete odnosio se na moguće razrješenje političke krize u kojoj vlada više nema podršku u parlamentu, a premijera Janeza Janšu napuštaju koalicijski partneri. Samo 14 posto ispitanih reklo je kako Janša treba nastaviti s manjinskom vladom, dok oko 49 posto ispitanih najboljim rješenjem problema smatra prijevremene izbore. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • WOMANIZER 04.02.2013.

    to me ne čudi, slovenci su dobri ljudi, a političari su đu**ad!

  • mily 04.02.2013.

    al ovo je već stvarno smješno. Da su rekli obrnuto, bili bi popljuvani, rekli su ovo, opet ih pljujemo. Pa jel mi ikoga i išta poštujemo osim svoga? Svi su protiv nas, nitko nas ne voli, mi nikoga ne volimo, svi nam žele zlo, /a mi svima želimo dobro/, ja stvarno više ništa ne razumijem. Ako je to tako, ja sam onda odavno izrod.

  • Lori Loredana 04.02.2013.

    Kakove oni to podneske šalju arbitražnom sudu, ako se zna da niti jedna strana ne može dostavljati naknadne podneske. Kakova je opet to prijevara, kakav čitav Piranski zaljev, kakova kontrola, neka kontroliraju svoje. Da nije i to možda uvjet za ratifikaciju ugovora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare