To je to što me zanima!

ANKETA Gradonačelnik Zagreba i u svečanim prigodama nosi tenisice, je li to primjereno?

Zagrebački gradonačelnik od početka mandata, a i prije u kampanji, uvijek nosi crne tenisice bez obzira na prigodu. Brojni su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo njegovim modnim odabirom
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na sve je svečanosti povodom Dana državnosti došao u crnim tenisicama koje uvijek nosi još od početka mandata, ali i prije toga u kampanji.

Na svečani koncert u HNK odjenuo je odijelo i kravatu, a na nogama je imao - crne tenisice. Na internetu se povela rasprava o tome je li primjereno da na svečana događanja gradonačelnik dolazi u tenisicama, a slična rasprava povela se i prije nekoliko mjeseci kada je u Hrvatsku došao francuski predsjednik Emmanuel Macron. Tomašević je i tada, na Pantovčaku, fotografiran u sakou, hlačama i - crnim tenisicama.

Brojni građani su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo modnim izborima gradonačelnika i smatraju kako bi se u svečanim prigodama trebao elegantnije i primjerenije odijevati.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Matej22☮ 01.06.2022.

    Čudo nije imao zvijezdu petokraku i majcu duginih boja

  • 31.05.2022.

    Grad se raspada, dugovi ogromni radi 30+ godina nemara, a vas zanima obuća.....vrijeme je da se grad sav do temelja sruši jer ga očito ne zaslužujete

  • 31.05.2022.

    bar mu ne nose kišobrane ili klimaju rukama ko njihov gazda ili svi nose iste značke da se zna da nisu bosanci

Komentiraj...
Vidi sve komentare