To je to što me zanima!

ANKETA Je li Capak na primjeren način dočekao dolazak cjepiva?

Vijest o dolasku cjepiva zasjenila je fotografija na kojoj Krunoslav Capak sjedi na kutiji cjepiva i pokazuje kažiprstom prema njoj. Podsjećamo, riječ je o osjetljivom cjepivu koje se mora čuvati na -70 stupnjeva
Vidi originalni članak

Fotografija na kojoj Krunoslav Capak sjedi na kutiji s toliko očekivanim cjepivom Pfizera izazvala je brojne komentare. U međuvremenu je HZJZ, nakon gomile komentara u kojima su građani šokirano komentirali Capakovo ponašanje. povukao fotografiju i naveli su da je kutija bila prazna.

Što vi mislite - je li Capak pogriješio što je na ovakav način dočekao cjepivo u Zagrebu? Odgovor možete zabilježiti u anketi niže:

Idi na 24sata

Komentari 45

  • beiv 27.12.2020.

    Normalno da je dočekao na primjeren način, u subotu rano ujutro, preuzeo i spremio na za to određeno mjesto.

  • Usora1 27.12.2020.

    Dajem za pravo malobrojnim koji misle „tricarijama se ne treba baviti...“. Na zalost sem trivijalnosti, izjava bez smisla, odluka bez logicnog uporista od nase politike drugo i ne vidimo. Populizam u sluzbi predizborne kampanje. Nakon izbora se 1 g. Ustrojavaju, 1 odmaraju, u medjuvremenu eu ili neki drugi izbori pa opet iz pocetka.

  • finikomentator samo na fino 27.12.2020.

    Umoran je od izvještavanja pa sjeo pustite ga i na kraju krajeva tko njega dozivljava uopce.neka to sve prode i nema ni njih vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare