To je to što me zanima!

ANKETA Mislite li da će nove mjere suzbiti širenje korone?

Produžuju se stare mjere, a uvode se i nove. I dalje će ugostiteljski objekti ostati zatvoreni, na okupljanjima može biti najviše deset ljudi, a od 23. prosinca trebat će vam propusnica za odlazak u drugu županiju
Vidi originalni članak

Stožer je postrožio mjere, one koje su trajale do 21. prosinca se produljuju, a donesene su i nove, koje vrijede od 21. 12. Na privatnim okupljanjima najviše se može okupiti deset ljudi, i to iz dva različita kućanstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Vodič za nove mjere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabranjeno je putovati između županija, osim u iznimnim slučajevima i za one koje moraju putovati zbog posla. Uvođenje propusnica počinje 23. prosinca. 

Za Badnjak i Božić, 24. i 25. prosinca u crkvama će iznimno biti dopuštena misna slavlja s više od 25 osoba, uz ograničenje broja ljudi temeljenom na kriteriju da svaka osoba ima sedam kvadratnih metara za sebe. 

Idi na 24sata

Komentari 248

  • dale73 19.12.2020.

    Ovi virus je nepoznanica, takozvani "stručnjaci" svaki sat vremene mjenjaju mišljenje i metode zaštite,a svaki dan je sve gore.Ovi virus će uništiti staru populaciju i mlađe kronične bolesnike, coivid-19 postaje mjera socijalne politike mnogih država, a diletanti poput hrvatske vlade će uništiti i takozvano "gospodarstvo", logično bi bilo da sva poduzeće rade , jer jedino tako će preživjeti zdravi ljudi, stari i bolesni su ionako otpisani.Zar nije zločiun 2 milijuna Hrvata držati gladnim, bez mogućnosti liječenja, i bezh covida stara pokradena populacikja je osuđena na umiranje gladujući što pokazuje i 14 promila smrtnosti u Hrvatskoj i bez corone-19.

  • Paco-2017 19.12.2020.

    Zabranjeno je van zupanije, a nema kazni za to. I sto sada ako netko bude van svoje zupanije, sto tim covjekom ili ljudima?

  • igipop75 19.12.2020.

    Hoce ako budemo pametni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare