To je to što me zanima!

ANKETA Mislite li da ministar Beroš treba ostati na funkciji?

SDP će pokrenuti postupak izglasavanja nepovjerenja ministru zdravstva Viliju Berošu, a prema svemu sudeći, potporu će tražiti i od drugih oporbenih stranka u Saboru
Vidi originalni članak

Berošu se na teret stavlja nagomilani dug veledrogerijama, lijekovi koje onkološki bolesnici zbog toga ne dobivaju, a koji im život znače, neuspješna kampanja za cijepljenje, nezadovoljstvo obiteljskih liječnika... 

Sve je kulminiralo aferom sa stranicom Cijepise, platformom na kojoj se građani mogu naručiti za cijepljenje, a koju je radila tvrtka Cuspis. 

BEROŠEV PRIJATELJ Tvorac CijepiSe dobio i poticaje: Ugrabili potporu od 90.000 kn

Vilijevu šefu Andreju Plenkoviću nije se svidjelo ni kad je Beroš upravo njega okrivio za kašnjenje reformi u zdravstvu. Na saborskom Odboru za zdravstvo, za koji su Beroš i Zdravko Marić mislili da nisu upaljene kamere, ili su to znali pa održali predstavu, Beroš je rekao kako reformi u zdravstvu još nema jer premijer čeka da prođu lokalni izbori.

 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • lukicluka11 26.04.2021.

    Beroš nije ništa gori od ostalih plenkanovih ministara, najbolje bi bilo maknuti cijelu vladu i bilo bi sto puta bolje.

  • do9898 25.04.2021.

    Našim političarima je obraz đon. Preplatio je državnim novcima program koji usto još i ne radi. I onda kaže: a da nismo baš zadovoljni sa programom. Pa da kad si dogovorio sa cvjećarnom da ti napravi program. Lopov do lopova, ja ne mpgu shvatiti nekog ko kaže da voli Hrvatsku i glasa za Hdz. Ne volite vi Hrvatsku nego pare i moć.

  • Selo_malo 25.04.2021.

    Naravno da treba ostati. Pa kako bismo inače bez njega preživjeli sve ovo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare