To je to što me zanima!

ANKETA Podržavate li zabranu preleta iznad većih gradova?

Hrvatski i francuski piloti preletjeli su iznad Zagreba u niskom letu dok je premijer Plenković davao izjavu u Banskim dvorima. Nakon toga je Milanović naredio zabranu preleta u većim gradovima
Vidi originalni članak

U okviru planiranih bilateralnih aktivnosti Hrvatske vojske s francuskom ratnom mornaricom, u utorak je provedena zajednička vježba pilota 191. eskadrile lovačkih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i francuskih pilota aviona Rafale s nosača zrakoplova “Charles de Gaulle”. Zajednički letovi su provedeni u zračnom prostoru iznad Istre i Kvarnera, Like i Korduna te iznad gradova Rijeke, Pule i Zadra, a iznad Zagreba su, u niskom letu, preletjeli oko 17.15 sati, taman dok je Plenković davao izjavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zoran Milanović, predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga, je u utorak popodne dao je zapovijed načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiralu Robertu Hranju kojom se najstrože zabranjuju preleti vojnih zrakoplova iznad Zagreba i svih drugih gradova u Hrvatskoj. Uz to je naredio da se odmah istraži i utvrdi odgovornost za uznemiravanje građana.

Slažete li se s njim?

Idi na 24sata

Komentari 221

  • 24bimbo 16.03.2022.

    neka lete

  • glass555 16.03.2022.

    samo nek lete nikom nesmetaju!! zivjela🇭🇷🇭🇷

  • 16.03.2022.

    Da

Komentiraj...
Vidi sve komentare