To je to što me zanima!

ANKETA Vukovarci biraju tko će voditi grad: Penava ili Mažar?

Ivan Penava, nezavisni kandidat, u prvom je krugu izbora osvojio nešto manje od 44 posto glasova, dok je HDZ-ov Nikola Mažar osvojio oko 25 posto. Vukovarci u nedjelju biraju gradonačelnika
Vidi originalni članak

U drugom krugu lokalnih izbora na glasačka mjesta izaći će i građani Vukovara. U prvom krugu je dosadašnji gradonačelnik Ivan Penava (NL) osvojio 43,8 posto glasova. 

Njegov protukandidat HDZ-ov Nikola Mažar osvojio je 24,81 posto glasova. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pčela 29.05.2021.

    Vukovarci su izabrali već u prvom krugu a sutra je samo potvrda.

  • nijetebriga 29.05.2021.

    Mazar(ima prijavu an sudu) ceka drugi proces, on koji je pogodovao kod dodjele posla jednoj Vinkovackoj gradjevinskoj tvrtki,a koja je nezkonito dosla do 10 mil. kuna, on korumpirani,  je svu svoju zlobu i prljavstinu mislio podvalit nasem gradonacelniku na HDZ-ovoj plavoj Tv.. nisam do kraja pratila jer sam povracala cijelu noc.. HDZ-ove lazi i podvale ni njegov cucko ne bi pojeo sa maslom..

  • nijetebriga 29.05.2021.

    Mazar nije imao podrsku od 25%.. ne razumijem, zasto imate za potrebno njegov postotak zaokruzivati, niste li sami sebi nevjerodostojini? HDZ na vasu zalost nece dobiti Vukovar..jedino ako prije otvaranja izbornih jedinica ne bude unaprijed 10% listica ubacenih za Mazara.. Svega smo se nagledali kod HDZ-a tako da nam ni jedna prljava rabota i podvala nije strana i nepoznata..

Komentiraj...
Vidi sve komentare