To je to što me zanima!

Ante Gotovina je optimističan: Svakim danom će biti bolje...

Moramo vjerovati. Svatko treba biti na svom mjestu, spreman da doprinese tome, rekao je u četvrtak general Ante Gotovina i tako komentirao društvenu krizu u zemlji
Vidi originalni članak

- To je život demokracije. Bit će bolje. Svakim danom će biti bolje. Sigurno da ima dana kad se ne snalazimo, ali moramo vjerovati, vjerovati u demokraciju, vjerovati u sutra. Svatko treba biti na svom mjestu, spreman da doprinese tome, rekao je u četvrtak general Ante Gotovina i tako komentirao društvenu krizu u zemlji.

Gotovina je u Zadru prisustvovao otkrivanju spomenika poginulim braniteljima. 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • UNPROFOR 12.05.2017.

    Gotovino , ne lupetaj , nego odreši buđelar i uplati AK jednih 100. 000 € tako i ostali , jer dok se ne riješi AK nema bolje , nego samo lošije ! Šta, dovukla te središnica , da Plenkoviću pjevaš hvalnice ? Nemoj se sramotiš , idi uzgajaj školjke !

  • prc_milojko 12.05.2017.

    Kad lopina kaže treba mu vjerovati...

  • TamnaZvijezda 12.05.2017.

    Stavi se "Generale", u položaj svojih "podređenih", u ratu, a koji danas žive od 4 000 Kn, i to u boljem slučaju, jer večina nema toliko, peteročlana obitelj, a zbog raznoraznih ovrha od te 4 000 Kn, dobiju trečinu. Ne vrijede "vijenci", kad bi nam se poginuli branitelji "okretali u grobovima" da mogu vidjeti što su kojekakvi "ratni profiteri", napravili od države za koju su život dali. Zato molim te šuti, jer i ti imaš koristi od politike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare