Restoran Gil’s nalazi se u povijesnoj jezgri Dubrovnika. Upravo u njemu supruga Ante Todorića, Martina, proslavila je sinoć 30. rođendan. Najam restorana bez jela i pića za noć navodno stoji 350.000 kuna, ali iz Agrokoru tvrde da je riječ o manjem iznosu, no nisu htjeli otkriti o kolikom točno. Slavlju je nazočilo oko 50 uzvanika, za koje je navodno osigurano 50 soba u hotelu Excelsior. Ukupni troškovi proslave navodno se penju i do 500.000 kn. U Agrokoru su potvrdili proslavu rođendana, istaknuvši kako su troškovi pokriveni partnerskom suradnjom sa restoranom. Luksuzni restoran ima lounge bar sa 150 mjesta, donju i gornju terasu sa 60, odnosno 30 mjesta s kojih puca prekrasan pogled na more. Osim toga, unutarnji dio VIP lože ima 30 mjesta. U Gil’su se poslužuju jela moderne francuske kuhinje uz vrhunska vina. Uz domaća predjela poslužuju se vegetarijanska, mesna i azijska kuhinja. Od ribljih specijaliteta izdvaja se Slatki Marseille, rep jastoga s pastom, graškom i mascarponeom. Gosti mogu uživati u vinima među kojima se ističu Chateau Haut Brio rouge iz 1990. i 1995. te Chateau Chavel blanc iz 1982. godine. Excelsior je jedan od najskupljih hotela u Dubrovniku, a najjeftinija soba je oko 2555 kn.
CIJENE “PAPRENE” I NEDOSTUPNE
Todorić i uzvanici uživat će u specijalitetima moderne francuske kuhinje i vinima iz najcjenjenijih vinskih podruma. Cijenjen je i rep jastoga s pastom.