To je to što me zanima!

Antičević Đakiću: Vi kao da ste pali s Marsa, ili sa stepenica

Zastupnici u Saboru umjesto o Zakonu o Pravosudnoj akademiji raspravljali su o Šeksovoj zabrani SDP-a, a Antičević i Đakić 'zakačili' su se oko odvjetništva
Vidi originalni članak

Uzavrele strasti između vladajućih i oporbe zbog prijetnje potpredsjednika Sabora Vladimira Šeksa o zabrani rada SDP-a još se nisu smirile. No, uz taj problem neke sada muče i Marsovci. U sabornici se 'zaiskrilo' između Josipa Đakića (HDZ) i Ingrid Antičević Marinović (SDP).

- Kolega kao da je pao s Marsa ili sa stepenica - utvrdila je SDP-ovka za Đakića koji je u sabornici govoreći o smanjenju broja Županijskih državnih odvjetništava rekao da zbog toga neće biti nikakve štete, jer se ukidaju samo ona, koja iako ustrojena, nikada nisu zaživjela.

- Kolegice vi meni odgovarate kao da vas je instruirao neki vanzemaljac - uzvratio joj je Đakić, aludirajući na njezinog supruga odvjetnika Marka Marinovića, koji je u mjestu Smilčić, 20 kilometara istočno od Zadra, na svom posjedu otkrio misteriozne 'krugove' za koje vjeruje da ih je napravila neka nepoznata vrsta letjelice. Da situacija u sabornici ne bi izmakla kontroli pobrinuo se Ivan Jarnjak (HDZ) koji je predsjedavao sjednicom.

- Uvažena kolegice. Vi ponovno počinjete zaoštravati raspravu. Nije pao s Marsa, od doma je došel...Pustite Marsijance na miru, nemojte Marsijance još u Sabor dovoditi - šaljivo je dometnuo Jarnjak i tako smirio strasti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • snaša s mudima 29.10.2010.

    Ma što s tim dilejom i seljačinom uopšte razglabati ?Đakić je ispo iz pičke direkt na glavu i još k tomu ginekolog koji mu je porađao mater opalio joj je pljusku kad je vdio što je ispalo ! Genijalac ko Kirin i ostale ubojice i pijanci iz hadezea !

  • Tut 29.10.2010.

    Ma on je običan cigan iz Pitomače kojega treba sa cijelim HDZ-om strpati iza rešetaka i oduzeti im cijelu imovinu.

  • glasna_1 29.10.2010.

    nije đakić sam sebe posjeo u sabor,neko mu je dao glas...glasove...puuuno glasova...i svakako to moramo ponoviti...kakav bi sabor bio bez đakića...puuuno đakića

Komentiraj...
Vidi sve komentare