To je to što me zanima!

Antičević: Ja sigurno kod Obame ne bih nosila torbu

Antičević, koja je drugi put izabrana za šeficu zadarskog SDP-a, kritizirala je Kosor zbog vela koji je imala kod Pape i snishodljivosti kod Obame
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica SDP-a Ingrid Antičević Marinović na unutarstranačkim izborima po drugi je put izabrana za predsjednicu zadarskog SDP-a. Za nju je glasovalo više od 50 posto stranačkoga članstva. Zajedno s novoizabranom predsjednicom županijskoga SDP-a Renatom Sabljar Dračevac sprema se za pobjedu SDP-a na parlamentarnim izborima, te nakon 20 godina opozicijskoga djelovanja stranke i za preuzimanje vlasti u Zadru. U razgovoru s novinarima Ingrid je premijerki Jadranki Kosor udijelila i nekoliko modnih savjeta.
- Da sam ja išla na susret s Papom, došla bih bez vela i Papa bi to razumio. To vam govorim kao katolkinja. Ne znam zašto se netko pravi većom Papisom od samoga Pape. A kod Obame bih išla svakako bez torbe - rekla je Ingrid Antičević Marinović. Dodala je kako smo mi mala zemlja i mali narod, ali da poštovanje svjetskih sila nećemo zadobiti snishodljivim ponašanjem nego principijelnom politikom.
- Onaj prizor naše premijerke s predsjednikom Obamom stvarno je bio tužan. S toliko snishodljivosti da je i njemu bilo neugodno. Ali, tako su se ponašali i njezini prethodnici - zaključila je Antičević Marinović, dodajući da se naša vlast prema vani dodvorava, dok je kod kuće arogantna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ecolozzi 11.04.2010.

    A što ćeš jaranka je ta naša Jaca.

  • user_21090 11.04.2010.

    ti jaranice Obamu možeš vidjeti kao i svi mi ostali, samo na tv-u ili internetu.A Jadranki nisi ni do koljena!

  • sablja99 11.04.2010.

    ..ma ti si glupača !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare