To je to što me zanima!

Đapić nakon izbornog poraza kaže da opet odlazi iz politike

Jedan od razloga za Đapićevo povlačenje je slab rezultat na izborima, za koji i sam preuzima dio odgovornosti. Ne želi smetati konsolidaciji i jačanju ugleda stranke.
Vidi originalni članak

Počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić najavio je da se u potpunosti povlači iz stranačkog političkog života stranke. Napravio je to samo devet mjeseci nakon povratka u politiku kada je objavio da će nositi listu HSP-a na parlamentarnim izborima, kao i da će se stranka žestoko boriti protiv HDZ-a. Tada je iz politike izbivao oko godinu i pol. 

Kako je priopćio na stranicama stranke, razlozi njegova povlačenja su i osobne i političke naravi. Jedan od razloga su i slabi rezultati na proteklim izborima, za koje i sam preuzima dio odgovornosti. Isto tako smatra da njegovi politčki pogledi na budućnost Hrvatske nisu naišli na potporu birača, a kako on svoje političke poglede i svjetonazore ne želi mijenjati povlači se iz stranačke politike. 

Ono što nikako ne želi je utjecati na proces konsolidacije i jačanja stranke za koju smatra da će se dobro prilagoditi novim političkim okolnostima.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Žec 13.12.2011.

    HVALA BOGU da si došao pameti, ako je ovaj podnaslov tvoje mišljenje i tvoje rijeći to je jedno naj-naj-najpametnije što je prošlo kroz tvoja usta u zadnjih 20 godina i ja ti stvarno od srca čestitam na tome i nemoj molim te više prozboriti ni rijeći da ne pokvariš dojam i mišljenje koje sada imam o tebi !

  • Njonjo i Anemični 13.12.2011.

    ljudi na ovoj slici ima onako nevin pogled ma onako kako bi rekao BLAGO TELEĆI POGLED!!!samo ga pogledajte kao tele kad ide na sajam!!!

  • krticazg 13.12.2011.

    Bravo majstore!! Sada se konačno možeš na miru posvetiti pisanju doktorata. Iako se bojim da već radiš na smjeni Ruže Tomašić, onako podmuklo, kako samo ti znaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare