To je to što me zanima!

Antonijine sestre: Umjesto svijeća novac uplatite HGSS-u

U šibenskom GSS-u su rekli kako su tako dobili potvrdu da su dobro obavili svoj posao. Pogreb Antonije Bilić će biti u srijedu u 14 sati na gradskom groblju u Drnišu
Vidi originalni članak

Pogreb Antonije Bilić će biti u srijedu u 14 sati, a njezine sestre Ana i Katarina žele da se novac za svijeće i vijence uplati na račun GSS-a koji je pomagao u potrazi za Antonijom. U šibenskom GSS-u su rekli kako su tako dobili potvrdu da su dobro obavili svoj posao. 

- Sinoć sam se našao s Antonijinim sestrama Anom, Katarinom i njihovim ocem u župnom uredu. Oni su izrazili tu želju i to nam puno znači. Nekad se dogodi da ljudi povezani s tragedijom misle na takve stvari, kao i sada. Naravno, to nam je najbolja potvrda da dobro obavljamo posao, ali i odgovor svima koji sada stavljaju upitnike nad naš rad i pitaju se kako smo i što radili - rekao je Anton Vukičević, pročelnik šibenskog HGSS-a.

Podsjetimo, posmrtni ostaci Antonije Bilić identificirani su u četvrtak navečer. Njezine će sestre u ponedjeljak u Zagrebu na Zavodu za sudsku medicinu preuzeti njene posmrtne ostatke. Posljednji ispraćaj će biti na gradskom groblju Badanj u Drnišu.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • bingalica 03.12.2012.

    Čujte luđaka, kako je rekao: "I u Jasenovcu bi bilo poštenije suđenje..."

  • LucijaOd Opaka 03.12.2012.

    netko je tražio broj od HGSS-a pa evo: HRVATSKA GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA, 10 000 Zagreb, Kozarčeva 22 Žiro račun: 2360000 – 1101738192.

  • degeuza 02.12.2012.

    kakvom GSS-u ..svaka njima cast,uplatite vi novac bijedi koja nema sta jesti a od GSS-a ode sve guzonjama,to do radnika nece nikad doci!Uplatite onim ljudima sto su pronasli tijelo,kakav GSS!

Komentiraj...
Vidi sve komentare